معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش منطقه ۵ تهران:

جام اقتدار و یادواره شهید منطقه ۵ هویت انقلابی دانش‌آموزان را تقویت کرد

تهران (پانا) - معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش منطقه ۵، برگزاری مسابقات جام اقتدار و یادواره دانش‌آموز شهید منطقه را فرصتی ارزشمند برای پیوند نسل نوجوان با فرهنگ ایثار و انقلاب اسلامی دانست و تأکید کرد که ورزش و تربیت جسمانی می‌تواند همزمان هویت انقلابی دانش‌آموزان را تقویت کند.

کد مطلب: ۱۶۶۳۵۱۸
لینک کوتاه کپی شد
جام اقتدار و یادواره شهید منطقه ۵ هویت انقلابی دانش‌آموزان را تقویت کرد

سعید کمیجانی، معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش منطقه ۵، برگزاری مسابقات بین‌مدرسه‌ای «جام اقتدار» را فرصتی برای پیوند نسل نوجوان با ارزش‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار دانست و گفت: این مسابقات، به‌ویژه یادواره شهید دانش‌آموز منطقه ۵، شهید امیرعباس جعفرآبادی، نقش مؤثری در ترویج روحیه مسئولیت‌پذیری، تعهد به جامعه و الگوسازی برای نسل جوان دارد و نشان می‌دهد که توجه همزمان به تربیت جسمانی و هویت انقلابی در مدارس چقدر اهمیت دارد.

وی تأکید کرد: تلفیق برنامه‌های ورزشی با مناسبت‌های ارزشی و انقلابی، مسیر رشد همه‌جانبه دانش‌آموزان را هموار می‌کند و ایجاد انگیزه برای ادامه مسیر تحصیلی و اجتماعی آنان را تضمین می‌کند.

مسابقات بین‌مدرسه‌ای «جام اقتدار» همزمان با ایام دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲روزه در مقطع متوسطه اول برگزار شد. این رقابت‌ها در دو رشته فوتسال ویژه دانش‌آموزان پسر و داژبال ویژه دانش‌آموزان دختر برنامه‌ریزی و اجرا شد.

لیگ فوتسال این مسابقات به میزبانی مدرسه شهدای انتفاضه منطقه ۵ برگزار شد و تیم‌های شرکت‌کننده با روحیه‌ای پرنشاط و رقابتی سالم توانمندی‌های ورزشی خود را به نمایش گذاشتند.

همزمان، آیین یادواره شهید امیرعباس جعفرآبادی با حضور دانش‌آموزان، فرهنگیان و مسئولان در مدرسه شهدای انتفاضه برگزار شد و فرصتی برای آشنایی بیشتر نسل نوجوان با رشادت‌ها و ارزش‌های شهدا ایجاد کرد.

این مسابقات و برنامه‌های فرهنگی، جلوه‌ای از اهتمام آموزش و پرورش منطقه ۵ به توسعه فعالیت‌های ورزشی هدفمند، تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت و ایجاد فضای بانشاط و هویت‌ساز در مدارس بود.

خبرنگار : سمیه خانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار