مدیرعامل خبرگزاری پانا:

پانا مدرسه آموزش رسانه است

تهران (پانا) - مدیرعامل خبرگزاری پانا با تأکید بر اینکه مأموریت اصلی پانا تربیت نیروی رسانه‌ای آینده کشور است، گفت: در تولید محتوای دانش‌آموزی نباید سخت‌گیری‌های حرفه‌ای رسانه‌ای اعمال شود و تنها رعایت خط قرمزهای اعتقادی و ارزشی کفایت می‌کند؛ چرا که پانا مدرسه آموزش رسانه است.

کد مطلب: ۱۶۴۷۰۷۴
لینک کوتاه کپی شد
پانا مدرسه آموزش رسانه است

محمد عکاف، مدیرعامل خبرگزاری پانا در نشست رابطان خبرگزاری پانا مناطق ۱۹ گانه شهر تهران با تأکید بر ماهیت آموزشی این خبرگزاری اظهار کرد: پانا یک رسانه دانش‌آموزی است و مأموریت اصلی آن تربیت و پرورش نسل آینده فعالان رسانه‌ای کشور است و از این رو نباید خروجی دانش‌آموزخبرنگاران با استانداردهای یک تحریریه حرفه‌ای مقایسه شود.

وی با اشاره به ضرورت ایجاد فضای امن، انگیزشی و آموزشی برای دانش‌آموزان خبرنگار گفت: سخت‌گیری‌های رایج رسانه‌ای به‌ویژه در حوزه قالب، تیتر و لید نباید مانع انتشار تولیدات دانش‌آموزی شود. آنچه برای پانا اهمیت دارد، رعایت خط قرمزهای اعتقادی، اخلاقی و ارزشی است و سایر موارد باید در فرآیند آموزش و همراهی اصلاح شود، نه با رد و عدم انتشار.

عکاف افزود: خبرگزاری پانا بستری برای یادگیری، تمرین و رشد است و دانش‌آموزخبرنگار باید در این فضا فرصت خطا، اصلاح و تجربه داشته باشد. اگر قرار باشد با نگاه کاملاً حرفه‌ای و سخت‌گیرانه برخورد کنیم، فلسفه وجودی پانا زیر سؤال می‌رود.

مدیرعامل خبرگزاری پانا همچنین بر نقش مدیران و کارشناسان در هدایت آموزشی دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: تعامل، گفت‌وگو و بازخورد سازنده، جایگزین مناسبی برای برخوردهای سلبی است و می‌تواند به ارتقای کیفیت کار دانش‌آموزان و حفظ انگیزه آن‌ها کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: پانا متعلق به دانش‌آموزان است و همه ما وظیفه داریم با نگاه حمایتی، آموزشی و منسجم، شرایطی فراهم کنیم تا این رسانه بتواند رسالت اصلی خود را در تربیت نسل آینده رسانه‌ای کشور به‌درستی ایفا کند.

خبرنگار : سمیه خانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار