«جشن شعر» به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود

تهران (پانا) - سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به همت مدرسه قلم، امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت، از اجرای برنامه «جشن شعر» به مناسبت میلاد امام رضا(ع) خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۶۸۳۳۰
لینک کوتاه کپی شد
«جشن شعر» به مناسبت میلاد امام رضا(ع) در نمایشگاه کتاب تهران برگزار می‌شود

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به همت مدرسه قلم، امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت، برنامه «جشن شعر» به مناسبت میلاد امام رضا(ع) را در غرفه کودک و نوجوان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌کند.  

در این برنامه، میثم یوسفی، شاعر، پژوهشگر فردوسی و منتقد ادبی، به عنوان مجری و کارشناس حضور خواهد داشت و درباره مسیر شعر و شاعری و چگونگی شناسایی استعدادهای شعری در نوجوانان سخنرانی می کند. همچنین نوجوانان شاعر حاضر در این مراسم، آثار خود را قرائت می‌کنند و این اشعار مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.  

از دیگر بخش‌های این رویداد، اجرای قطعات امام‌رضایی توسط گروه سرود مهر و ماه و حضور نصیبا مرادی، شاعر و فعال فرهنگی، به عنوان مهمان ویژه است. این برنامه فرصتی برای علاقه‌مندان به شعر و ادبیات، به‌ویژه نوجوانان، فراهم می‌کند تا در فضایی تعاملی به تبادل نظر بپردازند.  

زمان اجرای برنامه در روز جمعه ۱۹ اردیبهشت، محل غرفه کودک و نوجوان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار خواهد شد.

خبرنگار : سارا بتولی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار