ولایت‌مدار در گفت‌وگو با پانا؛

آمریکا ناچار شد پای میز مذاکره با حماس بنشیند/بزرگ‌ترین دستاورد عملیات طوفان‌الاقصی بیداری ملت‌ها بود

تهران(پانا) - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه بزرگ‌ترین دستاورد عملیات طوفان‌الاقصی بیداری ملت‌ها بود گفت: با وجود جنگ ۲۴ ماهه نابرابر میان مقاومت و رژیم صهیونیستی، جبهه مقاومت امروز از نظر روحیه، آمادگی، تسلط اطلاعاتی و تجهیزات در شرایط به‌مراتب بهتری قرار دارد.

کد مطلب: ۱۶۱۹۱۹۵
لینک کوتاه کپی شد
آمریکا ناچار شد پای میز مذاکره با حماس بنشیند/بزرگ‌ترین دستاورد عملیات طوفان‌الاقصی بیداری ملت‌ها بود

سالار ولایت‌مدار در گفت‌وگو با پانا با اشاره به سالگرد عملیات «طوفان الاقصی» اظهار کرد: دقیقاً دو سال از اقدام حماس در قالب این عملیات می‌گذرد. در آن مقطع جبهه مقاومت براساس داده‌های اطلاعاتی خود به این نتیجه رسیده بود که رژیم صهیونیستی قصد انجام اقدامی غیرمنتظره دارد؛ از همین رو پیش‌دستی کرد و جنگ آغاز شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: اکنون ۲۴ ماه از جنگی نامتقارن می‌گذرد که در یک‌سو مقاومت و ملت مظلوم فلسطین قرار دارند و در سوی دیگر آمریکا و غرب با تمام توان نظامی، الکترونیکی و اطلاعاتی پشت رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند. با وجود این حجم از پشتیبانی، هنوز نتوانسته‌اند جبهه مقاومت را از پا درآورند.

ولایت‌مدار با تأکید بر اینکه «بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد شهدای این جنگ زنان، کودکان و سالخوردگان هستند»، افزود: جنگ طبیعی است که هر دو طرف را خسته می‌کند، اما دلیل ناتوانی دشمن در پیشبرد اهداف خود، استحکام و ایمان مقاومت است. حتی آمریکا که حاضر نبود نام حماس را بر زبان بیاورد و خود را ابرقدرت جهان می‌دانست، در نهایت ناچار شد پای میز مذاکره با حماس بنشیند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه وضعیت جبهه مقاومت نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است، تصریح کرد: امروز حزب‌الله، انصارالله یمن، گروه‌های مقاومت عراقی، حماس و دیگر نیروهای محور مقاومت از نظر روحیه، آمادگی میدانی و تسلط اطلاعاتی در سطحی بالاتر از گذشته قرار دارند. دشمن در صورت تکرار خطای استراتژیک خود، این واقعیت را به‌روشنی در میدان خواهد دید.

وی در پایان با اشاره به بازتاب جهانی تحولات غزه گفت: بزرگ‌ترین دستاورد این دو سال، بیداری ملت‌هاست. امروز جهان ۸ میلیارد نفری به روشنی می‌داند سمت درست تاریخ کجاست. آمریکا، غرب و رژیم صهیونیستی در ذهن افکار عمومی به‌عنوان جبهه باطل و خبیث تاریخ ثبت شده‌اند و این بزرگ‌ترین پیروزی برای جبهه مقاومت است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار