مسئول امور بانوان آموزش و پرورش استان البرز:

کسب چهار عنوان برگزیده کشوری از مهم‌ترین شاخص‌های عملکرد امور زنان آموزش و پرورش البرز در سال تحصیلی گذشته است

رج(پانا)- مسئول امور بانوان اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: کسب چهار عنوان برگزیده کشوری، از مهم‌ترین شاخص‌های عملکرد امور زنان آموزش و پرورش البرز در سال تحصیلی گذشته به شمار می‌رود.

کد مطلب: ۱۷۳۸۷۱۷
لینک کوتاه کپی شد
کسب چهار عنوان برگزیده کشوری از مهم‌ترین شاخص‌های عملکرد امور زنان آموزش و پرورش البرز در سال تحصیلی گذشته است

گزارش عملکرد یک‌ساله امور زنان اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز در سال تحصیلی۱۴۰۵–۱۴۰۴، از اجرای مجموعه‌ای گسترده از برنامه‌های آموزشی، تربیتی، فرهنگی، مهارتی و حمایتی با مشارکت ۷۳ هزار و ۷۶ دانش‌آموز و ۱۷ هزار و ۴۴۵ نفر از همکاران حکایت دارد.

 زهرا شاکر اردکانی مشاور مدیرکل و مسئول امور بانوان اداره کل آموزش و پرورش استان البرز در گفت‌وگو با پانا از اجرای برنامه‌های مختلف با تمرکز بر ارتقای مهارت‌های فردی و اجتماعی، تقویت هویت دخترانه، تحکیم بنیان خانواده، ترویج سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، آموزش‌های بهداشتی و فرهنگی و توجه به موضوع جمعیت، در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در سطح استان خبر داد .

وی افزود: «در بخش آموزش‌های تخصصی، ۱۷هزار و ۵۱۶  دانش‌آموز، همکار و اولیا در دوره‌های آموزشی مرتبط با خویشتن‌داری و خود کنترلی و حقوق و مسئولیت‌های اجتماعی شرکت کردند. همچنین ۳هزار و ۷۶۵ نفر در دوره‌های آموزش هویت دخترانه و تقویت عزت‌نفس و ۲هزار و ۳۴۴ نفر در دوره‌های شخصیت‌سازی دختران پیشتاز مبتنی بر  الگوی سوم زن مسلمان آموزش دیدند.

شاکر اضافه کرد: «در حوزه تقویت کرامات انسانی ۶۳۶۳ نفر در برنامه‌های «تربیت کنشگر زیست عفیفانه» مشارکت کردند و ۹ رویداد با محوریت گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه و ترویج الگوهای رفتاری این بانوی یگانه(س) و ارتباط مادر و فرزند برگزار شد. همچنین ستایشواره « زنان فرهنگی موفق در عرصه قرآنی» با تجلیل از ۲۷ نفر در سطح مناطق برگزار شد.

مشاور مدیرکل در امور بانوان توسعه مهارت‌های فردی و اجتماعی دختران و تقویت سبک زندگی آنان را از دیگر محورهای مهم فعالیت امور زنان دانست و ادامه داد:  ۹هزار و ۱۹۹ نفر در برنامه‌های آموزش مهارت‌های تربیتی دوران بلوغ دختران شرکت کردند و ۳هزار و ۹۳۷ نفر آموزش‌های مرتبط با سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی، مدیریت و تربیت خانواده را فراگرفتند. همچنین ۴هزار و ۸۵۳ نفر در کارگاه‌های آموزشی گفتمان‌سازی الگوی سوم زن مسلمان ایرانی حضور یافتند. دوره‌های آموزش مهارت‌های گفت‌وگوی مناسب و ارتباط مؤثر نیز برای ۲هزار و ۳۴۸ دانش‌آموز برگزار شد و ۱۵۰ نفر از دانشجومعلمان نیز از این آموزش‌ها بهره‌مند شدند.»

شاکر اظهار کرد: «در بخش الگوسازی و ترویج الگوهای رفتاری حضرت معصومه(س) و گرامیداشت روز دختر ۹ رویداد در سطح استان برگزار شد و ۴ رویداد نیز به معرفی و الگوسازی از زنان موفق در چارچوب الگوی سوم زن مسلمان اختصاص یافت.»

وی گفت: «امور زنان آموزش و پرورش استان البرز در حوزه سلامت، محیط‌زیست و توانمندسازی در بخش مهارت‌های اجتماعی و آموزشی به ویژه در مناطق محروم نیز اقدامات متنوعی انجام داد. برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مهارتی برای دختران دانش‌آموز در قالب اردوهای خارج از مدرسه با مشارکت ۴هزار و ۵۵۱ نفر، برگزاری اردوهای فرهنگی و آموزشی ویژه زنان فرهنگی شاغل برای ۲۱۰ نفر و اجرای برنامه‌های «تربیت کنشگر جمعیتی» برای ۲هزار و ۶۴۲ نفر از جمله این اقدامات بود.همچنین یکهزار و ۷۹۲ نفر در دوره‌های آموزشی کاربردی هوش مصنوعی ویژه دختران شرکت کردند و یکهزار و ۳۶۵ نفر از برنامه‌های حمایتی و توان‌افزایی آموزشی و فرهنگی ویژه دانش‌آموزان مناطق محروم بهره‌مند شدند.»

شاکر افزود: «در حوزه تقویت نگرش مثبت نسبت به نقش و جایگاه دختران در خانواده و جامعه و تقویت مهارت‌های اجتماعی نیز ۳هزار و ۳۰۱ نفر در برنامه‌های آموزش آداب و آیین سبک زندگی دخترانه شرکت کردند. همچنین در راستای معرفی دختران نمونه و موفق با محوریت سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی ۴۲ نفر با  استفاده از ظرفیت رسانه‌ها معرفی شدند. از سوی دیگر، ۲هزار و ۲۲۰ نفر در دوره‌های آموزشی آگاهی‌بخشی وجوه مثبت ازدواج بهنگام و حمایت از نقش مادری شرکت کردند و ۳هزار و ۹۶۹ نفر از بسته‌های آموزشی و بهداشتی ویژه بلوغ دختران مناطق محروم، بهره‌مند شدند.»

مسئول امور بانوان آموزش و پرورش استان البرز تصریح کرد: «در راستای توجه به استحکام خانواده و  حمایت از زنان فرهنگی سرپرست خانوار، ۷۲۵ نفر در کارگاه‌های آموزشی دانش‌‌افزایی مشارکت کردند. همچنین ۱۵۶ نمایشگاه فرهنگی و هنری با محوریت نقش دختران در حفاظت از محیط زیست راه‌اندازی شد. ستایشواره تجلیل از دختران موفق در عرصه قرآنی نیز با حضور ۷۶ نفر برگزار شد.»

کسب چهار عنوان برگزیده کشوری

مشاور مدیرکل در امور زنان بیان کرد: «دستاوردهای امور زنان آموزش و پرورش استان البرز در سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ به اجرای برنامه‌ها محدود نماند و در عرصه‌های ملی نیز موفقیت‌هایی به همراه داشت. در این بخش، دانش‌آموز رزا صالحی رهنی از دبیرستان فرزانگان ۵ شهرستان ساوجبلاغ، موفق به کسب رتبه سوم کشوری در رویداد «اندیشه‌ای در مسیر جوانی جمعیت» شد. همچنین امور زنان اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز در اولین رویداد ملی تولید محتوای «بهار جانان» موفق به کسب رتبه برگزیده کشوری شد و در اولین و دومین رویداد ملی «جانان ایران» نیز عناوین برگزیده کشوری را به خود اختصاص داد. 

شاکر در پایان گفت: «بررسی عملکرد یک‌ساله امور زنان اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز نشان می‌دهد که در سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵، مجموعه‌ای متنوع از برنامه‌های آموزشی، تربیتی، فرهنگی، مهارتی، بهداشتی و حمایتی با جامعه هدف گسترده‌ای اجرا شده است؛ برنامه‌هایی که در مجموع ۷۳هزار و ۷۶ دانش‌آموز و ۱۷هزار و ۴۴۵ همکار را تحت پوشش قرار داده‌اند.»

 

 

خبرنگار : الناز فخری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار