امام جمعه مهرشهر کرج:
سلامتی و امنیت دو نعمت بزرگ الهی است
کرج(پانا)- امام جمعه مهرشهر کرج طبق روایات دینی، سلامتی و امنیت را دو نعمت بزرگ الهی توصیف کرد و گفت: انسان معمولاً تا زمانی که دچار بیماری یا ناامنی نشود، قدر این نعمتها را نمیداند.
رضا سرشار در مراسم هفته سلامت که در اداره آموزش و پرورش ناحیه ۴ کرج برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای صدر اسلام، شهدای دوران دفاع مقدس و ۱۶۸ دانشآموز شهید مدرسه شجره طیبه، اظهار کرد: زنده نگه داشتن یاد شهدا وظیفهای همگانی است و باید همواره قدردان ایثار و فداکاری آنان باشیم.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به روایات دینی، سلامتی و امنیت را دو نعمت بزرگ الهی توصیف کرد و گفت: انسان معمولاً تا زمانی که دچار بیماری یا ناامنی نشود، قدر این نعمتها را نمیداند. امنیت امروز کشور حاصل جانفشانی شهدا و تلاش نیروهای مسلح است و باید قدردان آن باشیم.
امام جمعه مهرشهر کرج با اشاره به اهمیت سلامت جسمانی افزود: داشتن روح سالم در گرو برخورداری از جسم سالم است و آموزههای دینی نیز بر حفظ سلامت بدن تأکید فراوان دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تغذیه پرداخت و با اشاره به مطالب مطرحشده در کتاب «مفاتیح الحیات» آیتالله جوادی آملی، براهمیت مصرف کامل صبحانه، بهویژه برای دانشآموزان، تأکید کرد: وعده شام باید سبکتر و زودتر مصرف شود و نسبت به برخی عادات غذایی نادرست پرهیز کرد.
در پایان این مراسم، حاضران با هدف ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست و اهمیت سلامت عمومی، اقدام به کاشت چند اصله نهال در محوطه محل برگزاری برنامه کردند؛ اقدامی نمادین که با استقبال مسئولین همراه شد.
ارسال دیدگاه