مدیر مدرسه شاهد دخترانه فاطمه‌عرب ناحیه ۲ کرج:

مدرسه شاهد فاطمه‌عرب در آستانه میزبانی دوباره دختران قرار دارد

فردیس(پانا)-مدیر مدرسه شاهد دخترانه فاطمه‌عرب ناحیه ۲ کرج و شهرستان فردیس گفت: پس از خسارت‌های گسترده‌ای که مدرسه در جریان حملات دشمن غاصب متحمل شد، به یاری خداوند و همراهی همکاران و گروه‌های جهادی، بازسازی انجام شده و مدرسه در آستانه میزبانی دوباره از دختران دانش‌آموز قرار دارد.

کد مطلب: ۱۶۹۰۶۱۰
لینک کوتاه کپی شد

مریم صحرانورد در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «از روزی که دشمن غاصب تصمیم حمله به ایران اسلامی گرفت، متاسفانه اماکن مختلفی از جمله مدرسه ما نیز تحت پوشش حملات قرار گرفت و خسارات زیادی دیدیم.» 

وی با اشاره به این خسارات افزود: «با این حال، به لطف خداوند مهربان و با اعتقادی که به پیروزی داشتیم، توانستیم با کمک همکاران ارجمندم و گروه جهادی، مدرسه را دوباره برپا کنیم. تلاش ما بر این بود که مدرسه‌ای را دوباره بنا کنیم که همیشه صدای زیبای دختران گلم در آن می‌پیچید.» 

صحرانورد اظهار کرد: «باتمام توان تلاش کردیم و مدرسه را آماده بازگشایی مجدد کرده‌ایم و امیدواریم به زودی، همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شاهد حضور دوباره تک‌تک دختران عزیزمان در این مکان باشیم.»

این مدیر مدرسه ادامه داد: «امیدواریم دختران گلمان با تلاش و کوشش فراوان، بتوانند باعث موفقیت و سربلندی ایران و مملکت اسلامی‌مان شوند.این بازسازی، نمادی از مقاومت و اراده‌ای است که در جامعه ما وجود دارد و نشان می‌دهد که هیچ آسیبی نمی‌تواند مانع پیشرفت و تعالی علمی فرزندان این مرز و بوم شود.»

وی در پایان تصریح کرد: «از همه کسانی که در این مسیر ما را یاری کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم. این همدلی و همراهی، پشتوانه محکمی برای ما بوده است.»

 

 

حجم فایل ویدیویی : ۱۰.۰۱M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۲۲ دانلود فایل
خبرنگار : دانش‌آموز: فاطمه زهرا تجری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار