رئیس امور بانوان آموزش‌وپرورش استان البرز:

یاد دختران میناب،محور اصلی برنامه‌های روز دختر امسال است

کرج(پانا) -رئیس امور بانوان آموزش‌وپرورش استان البرز گفت: یاد دختران میناب محور اصلی برنامه‌های روز دختر امسال‌ است و تمامی مراسم‌‌ها با بزرگداشت یاد آن‌ها برگزار خواهد شد.

کد مطلب: ۱۶۸۸۷۳۷
لینک کوتاه کپی شد
یاد دختران میناب،محور اصلی برنامه‌های روز دختر امسال است

زهرا شاکر اردکانی ضمن گرامیداشت دهه کرامت با تبریک ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و امام رضا(ع) در گفت‌وگو با پانا بیان کرد: «محور اصلی برنامه‌های روز دختر در سال ۱۴۰۵، تبیین جایگاه و منزلت حضرت معصومه (س) و الگوگیری دختران دانش‌آموز از سیره این بانوی بزرگوار است.»

وی با اشاره به مجازی بودن کلاس‌های درس افزود: «به مسئولان اداره، معاونان و کارشناسان تأکید شده است در بازدیدهای خود از کلاس‌های مجازی مدارس دخترانه، روز دختر را به دانش‌آموزان تبریک بگویند.»

رئیس امور بانوان اداره کل آموزش‌و پرورش ، برگزاری تجمعات دخترانه، قرائت بیانیه توسط دانش‌آموزان،برگزاری وبینارهای تبیینی و دیدار با خانواده‌ شهدای دفاع مقدس و شهدای حوادث اخیر از دیگر برنامه‌های این ایام است.»

شاکر اردکانی عنوان کرد: «دیدار باخانواده دختران شهیده با حضور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش آغاز شده و در طول دهه کرامت ادامه خواهد داشت.»

رئیس امور بانوان آموزش‌وپرورش استان البرز «یاد دختران میناب» را محور اصلی برنامه‌های امسال دانست و تأکید کرد  تمامی مراسم‌ روز دختر با بزرگداشت یاد آن‌ها برگزار خواهد شد.»

شاکر اردکانی همچنین با اشاره به شهادت دو دانش‌آموز شهید «الیسا تقی‌زاده» و «ستیا تقی‌زاده»گفت: «خانواده تقی‌زاده که ۱۵ شهید تقدیم کرده‌اند، نمونه عینی فرمایشات رهبر انقلاب درباره عاشورایی بودن شهادت‌ها است؛ خانواده‌ای که چند نسل از آن‌ها در کنار هم به شهادت رسیده‌اند.»

وی در پایان گفت: «برای زنده نگه داشتن یاد دختران شهید این خانواده، برنامه‌های مختلفی در نظر گرفته شده است؛ از جمله ایجاد یادمان‌ها، بازنشر زندگینامه آن‌ها در فضای واقعی و مجازی و فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی ویژه دانش‌آموزان.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز: ملیکا بهروزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار