نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج:

هیچ راهکاری غیر از جهاد و مقاومت اسلامی در قبال رژیم اشغالگر صهیونیستی وجود ندارد

کرج(پانا)– نماینده ولی‌فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج گفت: هیچ راهکاری غیر از جهاد و مقاومت اسلامی در قبال رژیم اشغالگر صهیونیستی وجود ندارد. این رژیم بر پایه زورگویی و خشونت بنا شده است امیدواریم حرکت امسال در روز قدس، مقدمه نابودی قریب‌الوقوع اسرائیل باشد.

کد مطلب: ۱۶۷۵۹۶۰
لینک کوتاه کپی شد
هیچ راهکاری غیر از جهاد و مقاومت اسلامی در قبال رژیم اشغالگر صهیونیستی وجود ندارد

آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ضمن اشاره به سختی‌ها و فشارهای وارده بر ملت ایران، این مصائب را جلوه‌ای از رحمت الهی برای رشد معنوی و آبدیده شدن مؤمنان دانست. و با تأکید بر اینکه خدای مقلب‌القلوب دل‌ها را متوجه انسانی وارسته و بصیر کرده است، بر انتخاب صحیح اعضای مجلس خبرگان و بیعت مردم با رهبر معظم انقلاب تأکید کرد.

آیت‌الله همدانی همچنین بر لزوم استفاده صحیح از عناوینی چون ولی امر مسلمین، رهبر معظم انقلاب یا امام المسلمین برای اشاره به رهبر جمهوری اسلامی تأکید کرد و گفت:   ایشان تحمل سختی‌ها، مشکلات و ناملایمات را لازمه رشد معنوی و حرکت در مسیر قرب الهی دانست و وقوع جنگ را نیز جلوه‌ای از رحمت الهی برای خالص شدن مؤمنان توصیف کرد. استقامت ۴۷ ساله ملت ایران در برابر سختی‌ها، بزرگترین پیروزی قلمداد شد.

در ادامه، امام جمعه کرج، روز قدس را میراث امام راحل عظیم‌الشأن و جلوه‌ای از رحمت الهی بر مردم مظلوم فلسطین برشمرد.

وی با تشریح هفت تغییر راهبردی که اعلام روز قدس در سال ۱۳۵۸ توسط امام خمینی (ره) ایجاد کرد، به تغییر موقعیت سران حکومت‌ها، مردم ایران، مردم فلسطین، مردم جهان، رژیم صهیونیستی، حامیان آن و به ویژه مقاومت اشاره و بیان  کرد:  روز قدس، محاسبات مستکبرین را به هم زد و هویتی دوباره برای مسلمین به وجود آورد.

وی با تأکید بر اینکه هیچ راهکاری غیر از جهاد و مقاومت اسلامی در قبال رژیم اشغالگر صهیونیستی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: طبیعت این رژیم بر پایه زورگویی و خشونت بنا شده است و ابراز امیدواری کرد که حرکت امسال در روز قدس، مقدمه نابودی قریب‌الوقوع اسرائیل باشد. وی همچنین کمک‌های لجستیکی و اطلاعاتی به اسرائیل را نشانه‌ای از نابودی و ضعف این رژیم دانست و مسیر نابودی آن را رو به پیشرفت توصیف کرد.

در خطبه دوم، آیت‌الله همدانی با اشاره به حوادث اخیر منطقه و جهان، بر ضرورت مقاومت، اتحاد ملی و انتقام قاطع از دشمنان تأکید و ضمن محکومیت شدید خشونت  رژیم صهیونیستی و حامیان آن، اظهار کرد: مردم ما درک می‌کنند که چگونه این وحشی جنایتکار با حمایت آمریکای پلید به خانه، مدرسه، بیمارستان و زیرساخت‌های مردم رحم نمی‌کند.

امام جمعه کرج  مقاومت را کلید از بین بردن خباثت‌ها و پلیدی‌ها  توصیف کرد  و رحمت الهی   منطقه غرب آسیا را برای همیشه آرام خواهد کرد. وی با اشاره به سلطه آمریکا بر منطقه در سالیان متمادی، ابراز امیدواری کرد که عن‌قریب غرب آسیا برای همیشه توسط موشک‌های ایران آزاد خواهد شد. حضور مردم در تجمعات و خیابان‌ها نیز دست‌کم نگرفتنی خوانده شد و مصداق دیگری از رحمت الهی برشمرد که لازم است قدر آن دانسته شود.

آیت‌الله همدانی با اشاره به تلاش دشمنان برای ضربه زدن از طریق جنگ ترکیبی و حمله مستقیم، به اشتباهات محاسباتی آن‌ها در جریان طبس و حمله اخیر اشاره کرد و تصریح نمود : حذف فرماندهان و حتی شهادت امام امت، نتوانست وعده پیروزی چهار روزه دشمن را محقق سازد.

وی همچنین رئیس‌جمهور آمریکا را به دلیل افتادن در دام صهیونیست‌ها و دست آغشته شدن به خون امام مسلمین، نادان  خواند و اظهار کرد:  ساختار سیاسی ایران به گونه‌ای است که با حذف شخصیت‌ها فروپاشی نمی‌شود.

امام جمعه کرج با یادآوری سخنان امام راحل (ره) مبنی بر اینکه دوران بزن‌دررو تمام شده است، تأکید کرد:  ایران آغازکننده جنگ نیست، اما در صورت تجاوز، با قاطعیت پاسخ خواهد داد و اگر بزنید حیفا و تل‌آویو را با خاک یکسان می‌کنیم.

وی تصریح کرد:  اقدام نظامی اخیر، جنگ منطقه‌ای را شعله‌ور ساخته و در صورت ادامه، درگیری‌ها افزایش خواهد یافت.

در خصوص تنگه هرمز، آیت‌الله همدانی با اشاره به تأکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب، بیان کرد:  ایران به دنبال بستن تنگه نبوده، اما در شرایط خاص، حق حاکمیت خود را اعمال خواهد کرد.

خبرنگار : دانش‌آموز: شایان ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار