متخصص تغذیه در البرز:
میوه پاییزی اگر درست مصرف نشود، میتواند جان افراد را تهدید کند
کرج(پانا)_متخصص تغذیه در استان البرز گفت:میوه پاییزی اگر درست مصرف نشود، میتواند جان افراد را تهدید کند اما با رعایت چند نکته ساده میتوانید از خواص معجزهآسای آن بهره ببرید و سلامت خود را حفظ کنید.
الهام پاداشی در خصوص روند مصرف میوههای پاییزی در گفتوگو با پانا عنوان کرد:«خرمالو میوهای مغذی و سرشار از ویتامینهاست، اما حاوی مادهای به نام «تانن» است که در صورت مصرف نادرست میتواند خطراتی برای سیستم گوارش ایجاد کند.»
وی افزود:«مصرف خرمالوی نارس، نجویدن کافی یا خوردن پوست آن میتواند باعث شود مانند یک چسب عمل کرده و در معده تودهای سفت ایجاد کند. این توده گاهی منجر به انسداد در معده یا روده میشود که یک عارضه نادر ولی جدی پزشکی است.»
پاداشی برای لذت بردن بیخطر از این میوه پاییزی، چهار توصیه کلیدی ارائه داد: «پرهیز از مصرف نارس «تنها خرمالوی کاملاً رسیده که حالت گسی و چسبندگی ندارد، مصرف شود» حذف پوست «پوست میوه که غلظت تانن در آن بالاست، کاملاً گرفته شود»، جویدن کامل «این میوه باید بهخوبی جویده شود تا از تشکیل توده در گوارش جلوگیری گردد» و محدودیت در تعداد مصرف،حداکثر یک تا دو عدد خرمالو در روز مصرف شود.»
این متخصص تغذیه هشدار داد: «افرادی که سابقه مشکلات گوارشی، یبوست مزمن یا جراحی معده دارند، باید در مصرف این میوه احتیاط بیشتری کنند و در صورت تردید با پزشک مشورت نمایند.»
وی در پایان بااشاره به خواص خرمالو اظهار کرد: «اگر اصول مصرف رعایت شود، این میوه منبعی عالی از ویتامینهای A و C، فیبر و آنتیاکسیدانهاست که به تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب و بهبود گوارش کمک میکند.»
ارسال دیدگاه