کارشناس تغذیه:

تغذیه سالم پلی برای موفقیت است

ساوجبلاغ (پانا) - کارشناس تغذیه در شهرستان ساوجبلاغ گفت: تغذیه سالم، نقش بسیار مهمی در عملکرد ذهنی و یادگیری دانش‌آموزان دارد و به عنوان پلی برای موفقیت عمل می‌کند.

کد مطلب: ۱۶۲۷۷۹۴
لینک کوتاه کپی شد
تغذیه سالم پلی برای موفقیت است

فاطمه حیدری در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد:«تغذیه مناسب می‌تواند به افزایش تمرکز و توجه دانش‌آموزان کمک کند. مصرف موادغذایی غنی از اسیدهای چرب امگا۳، مانند ماهی، می‌تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد و به تمرکز بهتر کمک کند.»

وی افزود:«موادمغذی مانند ویتامین‌ها به ویژه ویتامین B و C و موادمعدنی مانند آهن و روی در تقویت حافظه مؤثر هستند. تغذیه متعادل می‌تواند به بهبود فرآیندهای یادآوری و یادگیری کمک شایانی نماید.»

حیدری بیان کرد:«غذاهایی که حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و موادمغذی ضدالتهابی هستند، می‌توانند به کاهش استرس و اضطراب کمک کنند.این امر به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا در شرایط امتحان یا فشارهای تحصیلی بهتر عمل کنند.»

وی اضافه کرد:«مصرف کربوهیدرات‌های پیچیده، پروتئین‌ها و چربی‌های سالم می‌تواند انرژی پایدار و مداومی برای دانش‌آموزان فراهم کند.این انرژی به آن‌ها کمک می‌کند تا در طول روز فعال و هوشیار باقی بمانند.»

کارشناس تغذیه در رابطه با تاثیر تغذیه بر خلق‌وخوی انسان هم  گفت:«تغذیه سالم می‌تواند بر خلق‌و‌خو و احساسات دانش‌آموزان تأثیر بگذارد.این موادغذایی حاوی تریپتوفان مانند موز و آجیل می‌تواند به افزایش سطح سروتونین کمک کرده و احساس خوشحالی را افزایش دهد.»

حیدری ادامه داد: «تحقیقات نشان داده‌اند که تغذیه مناسب می‌تواند به توسعه مهارت‌های شناختی مانند حل‌مسئله، تفکر انتقادی و خلاقیت کمک کند.مصرف میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل می‌تواند به این امر کمک کند.»

وی در پایان هشدار داد:«تغذیه ناکافی یا نامناسب ممکن است منجر به اختلالات یادگیری شود. کمبود برخی از ویتامین‌ها و موادمعدنی می‌تواند تأثیر منفی بر رشد مغز و عملکرد شناختی داشته باشد.»

خبرنگار : دانش آموز: امیرعلی فلاح‌نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار