دبیر درس تفکر و سبک زندگی مدرسه حضرت معصومه(س):

سیستم‌ آموزشی مدرن رابطه بهتری بین معلم و دانش‌آموز ایجاد می‌کند

کرج (پانا) - دبیر تفکر و سبک زندگی دبیرستان حضرت معصومه(س) ناحیه ۴ کرج گفت: سیستم‌های آموزشی سنتی هستند اما اگر مدرن باشند، معلم و دانش‌آموز رابطه بهتری را می‌توانند داشته باشند.

کد مطلب: ۱۶۲۱۸۳۲
لینک کوتاه کپی شد

فاطمه زرینی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا مطرح کرد: «۱۰سال سابقه تدریس درس تفکر و سبک زندگی در مدارس را دارم. از نظر من بهترین الگوی مناسب برای دانش‌آموزان در مدارس، معلم‌ها هستند؛ چراکه معلم‌ها بیشتر با دانش‌آموزان در ارتباط هستند، اما قطعا مدیر و ناظم هم نقش مهمی دارند.»

وی افزود: «گاهی اوقات معلم و دانش‌آموز متوجه حرف‌های همدیگر نمی‌شوند و این مسئله باعث ایجاد سوءتفاهم می‌شود. به عنوان مثال؛ معلم، قوانینی برای کلاس می‌گذارد اما دانش‌آموزان فکر می کنند این روش سختگیری است.»

زرینی ادامه داد: «اگر معلمان و دانش‌آموزان با آرامش و احترام با یکدیگر صحبت کنند، تعارض‌ها برطرف می‌شود. بنابراین برای از بین بردن دوگانگی بین معلم و دانش‌آموز باید محیطی شاد را فراهم کرد؛ زیرا دانش‌آموزان، فضای گرم کلاس را بیشتر دوست دارند. پس بهتر است معلم، دانش‌آموزان را تشویق به همکاری کند.»

وی اظهار کرد: «سیستم‌های آموزشی اغلب سنتی هستند؛ چراکه بیشتر به حفظ کردن مطالب توسط دانش‌آموزان تأکید می‌کنند نه مهارت‌ها و اگر سیستم آموزشی مدرن‌تر باشد، معلم و دانش‌آموز قطعا رابطه دوستانه‌تر و بهتری خواهند داشت.»

حجم فایل ویدیویی : ۲۶.۳۶M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۱۵ دانلود فایل
خبرنگار : دانش‌آموز:نازنین زینب موسی پور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار