فرآیند توزیع کتاب‌های درسی در مدارس با شروع سال تحصیلی

کرج(پانا)-سال تحصیلی جدید برای میلیون‌ها دانش‌آموز در سراسر کشور با فرآیند توزیع کتاب‌های درسی در مدارس آغاز شد.

کد مطلب: ۱۶۱۳۴۸۳
لینک کوتاه کپی شد
فرآیند توزیع کتاب‌های درسی در مدارس با شروع سال تحصیلی

اول مهرماه،سال تحصیلی جدید برای میلیون‌ها دانش‌آموز در سراسر کشور آغاز شد.در این روز که با شور و هیجان بازگشایی مدارس همراه است، مسئولان آموزش و پرورش نیز به تکاپو افتاده‌اند‌تا کتاب‌های درسی را به موقع به مدارس برسانند.توزیع این کتاب‌ها،فرآیند پیچیده و زمان‌بر است که به دقت و هماهنگی فراوان نیاز دارد.

در گزارشی که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید تهیه کرده‌ایم، به بررسی چگونگی این فرآیند و چالش‌های موجود پرداخته‌ایم. مسئولین آموزش و پرورش اعلام کرده‌اند که از روزهای پایانی تابستان کار توزیع کتاب‌های درسی آغاز شده و تیم‌های مختلف در سراسر استان‌ها مشغول ارسال کتاب‌ها به مدارس هستند.این فرایند علاوه‌بر نیاز به برنامه‌ریزی دقیق، به هماهنگی بین ادارات مختلف و دقت در زمان‌بندی نیاز دارد تا کتاب‌ها به موقع به دست دانش‌آموزان برسد.

به‌ گفته نماینده مدرسه پنج تن آل عبا ناحیه ۲ کرج   لیست کردن کتاب‌ها   ۲ الی سه روز زمان برده است تا کتاب‌ها   براساس موضوع‌ها و رشته‌های مختلف به دانشآموزان تحویل داده شود که خدا را شکر توزیع کتاب‌ها در دبیرستان پنج تن با  موفقیت  به پایان رسید. 

 

خبرنگار : دانش‌آموز:مهسان جعفری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار