رزمایش گروه جهادی ۱۴ معصوم(ع) در مسجد غدیریه نظرآباد برگزار شد

نظرآباد (پانا) - فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان نظرآباد گفت: رزمایش گروه جهادی ۱۴ معصو (ع) در مسجد غدیریه نظرآباد با حضور فرماندهان سپاه، فراجا و مسئولین این شهرستان با ارائه خدمات متنوع جهادی در حوزه‌های عمرانی، معیشتی و آموزشی برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۰۹۴۲۲
لینک کوتاه کپی شد
رزمایش گروه جهادی 14 معصوم(ع) در مسجد غدیریه نظرآباد برگزار شد

رزمایش گروه جهادی ۱۴ معصوم(ع) پایگاه شهیده واعضی به همت واحد رسانه و بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نظرآباد در مسجد غدیریه برگزار شد. در این برنامه، گروه‌های جهادی شهید همت، شهید شاطری، گروه جهادی ۱۴ معصوم(ع) و بسیج سازندگی ناحیه مشارکت داشتند.

در این رزمایش، سرهنگ احمد خدابنده‌لو، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان نظرآباد،سرهنگ حسین حسنوندی فرمانده انتظامی،محمدکاظم یکه‌فلاح مسئول بسیج سازندگی ناحیه،عبدالله صمدی رئیس شورای شهرستان و جمعی از بسیجیان و سربازان حضور یافتند.

سرهنگ خدابنده‌لو در حاشیه این رزمایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد:«یکی از مهم‌ترین حوزه‌هایی که سپاه و بسیج در شهرستان نظرآباد پیگیری می‌کند ،بسیج سازندگی و فعالیت گروه‌های جهادی است که در قالب پایگاه‌های مقاومت در روستاها و شهر نظرآباد فعالیت می‌کنند.»

وی بااشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در سال جاری افزود:«در قالب پویش «ایران آسودا» که از تیرماه آغاز شد،اقدامات متنوعی از جمله تهیه ۲ هزار پک لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان نیازمند، رنگ‌آمیزی ۱۶ باب مدرسه در طرح شهید عجمیان،بازسازی ۱۵ واحد مسکونی و تهیه ۴۰ هزار پرس غذای گرم برای خانواده‌های محروم شهرستان انجام شده است. علاوه‌براین، منازل برخی خانواده‌های نیازمند نیز ایزوگام شده تا مشکلات آن‌ها در فصل سرما برطرف شود.»

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نظرآباد همچنین از اجرای طرح‌های پزشکی و دندانپزشکی خبر داد و گفت:«با همکاری گروه جهادی شهید همت و در منطقه سید جمال‌الدین   به مدت سه روز به بیش از ۲ هزار نفر از مردم خدمات درمانی و تربیتی رایگان ارائه کردند.»

وی ادامه داد:«در حوزه اشتغال‌زایی نیز با همکاری مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای و جهاد کشاورزی، آموزش‌های مهارتی برای جوانان برگزار و تسهیلات ویژه‌ای برای اشتغال آنان فراهم شده است.»

خدابنده‌لو خاطرنشان کرد:«امروز نیز در این رزمایش ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر شامل کیف، لباس فرم و دفتر تهیه شده که میان دانش‌آموزان نیازمند توزیع خواهد شد.»

وی در پایان با قدردانی از همراهی مسئولین  و گروه‌های مردمی گفت:«از سرهنگ حسنوندی فرمانده انتظامی شهرستان، رئیس شورای شهرستان، همچنین گروه‌های جهادی و بسیجیان که در این برنامه حضور داشتند و ما را همراهی کردند تشکر ویژه دارم.»

خبرنگار : دانش‌آموز:فاطمه کاوندی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار