جمعی از دانش‌آموزان شهرستان ساوجبلاغ :

کلاس‌های هوشمند،همچنان یک آرزو برای بسیاری از دانش‌آموزان ساوجبلاغ است

ساوجبلاغ(پانا)- جمعی از دانش‌آموزان شهرستان ساوجبلاغ گفتند:در شرایطی که استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی در مدارس دنیا به یک استاندارد تبدیل شده، بسیاری از دانش‌آموزان نمونه دولتی و تیزهوشان در ساوجبلاغ از نبود امکانات پایه‌ای مانند دسترسی منظم به رایانه، اینترنت پایدار و کلاس‌های هوشمند گلایه دارند.

کد مطلب: ۱۵۹۰۶۸۳
لینک کوتاه کپی شد
کلاس‌های هوشمند،همچنان یک آرزو برای بسیاری از دانش‌آموزان ساوجبلاغ است

پیشرفت فناوری‌های آموزشی در نظام تعلیم و تربیت،امروز یکی از ارکان اساسی کیفیت‌بخشی به یادگیری دانش‌آموزان به شمار می‌رود.با این حال، گزارش میدانی خبرنگار پانا از ۲ مدرسه شاخص شهرستان ساوجبلاغ، دبیرستان نمونه دولتی معلم و دبیرستان استعدادهای درخشان سلطانی، حاکی از وجود شکاف جدی در تحقق این هدف است.

در جریان این گزارش، با جمعی از دانش‌آموزان این مدارس درباره وضعیت دسترسی آنان به امکانات فناورانه از جمله رایانه، اینترنت، کلاس هوشمند، محتوای چندرسانه‌ای و ابزارهای کمک آموزشی گفت‌وگو شد.آنچه دانش‌آموزان مطرح کردند، نشان‌دهنده چالش‌های زیرساختی و کمبود جدی منابع دیجیتال در مدارس می‌باشد.

محمدامین احدی  دانش‌آموز پایه یازدهم رشته ریاضی گفت:«ما فقط اسم کلاس هوشمند را شنیده‌ایم.در مدرسه یک کلاس تا حدودی هوشمند است ولی آن هم بیشتر اوقات تجهیزاتش خاموش یا خراب است اگر هم بخواهیم از رایانه استفاده کنیم، باید از معلم اجازه بگیریم و آن هم فقط برای بعضی درس‌ها ممکن است.»

احسان رنجبر دیگر دانش‌آموز پایه دهم رشته تجربی اظهار کرد:«در خانه نیز با محدودیت‌هایی مواجه هستیم.بسیاری از دانش‌آموزان فاقد رایانه شخصی هستند و اینترنت خانگی نیز از کیفیت مناسبی برخوردار نیست.این امر فرآیند انجام تکالیف پژوهشی و دسترسی به منابع آموزشی را دشوار کرده است.»

رضا محمدبیگی هم عنوان کرد:«اگرچه برخی دبیران تلاش می‌کنند از فایل‌های چندرسانه‌ای و ارائه‌های دیجیتال استفاده کنند،اما به دلیل فقدان تجهیزات مناسب یا ضعف زیرساخت‌ها، اغلب این تلاش‌ها به نتیجه مطلوب نمی‌رسد.»

پارسا فتاحی اضافه:«در مدرسه استعدادهای درخشان انتظار می‌رود زیرساخت‌های فناورانه در سطحی استاندارد فراهم باشد.درحال حاضر، بخش عمده‌ای از یادگیری دانش‌آموزان همچنان به روش سنتی و بدون بهره‌گیری از امکانات نوین صورت می‌گیرد.»

شایان پیشاهنگ دانش‌آموز پایه دهم تجربی گفت:«توسعه آموزش فناورمحور دیگر یک امتیاز نیست،بلکه یک ضرورت است.تا زمانی که مدارس ما از ابزارهای آموزشی روز بهره‌مند نباشند، نمی‌توان انتظار داشت دانش‌آموزان برای رقابت‌های ملی و بین‌المللی آماده باشند.»

 

 

خبرنگار : دانش آموز: ابوالفضل مساوات

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار