دبیر ورزش دبیرستان فاطمیه ناحیه ۱ کرج:

ورزش همگانی،پایه‌گذار جامعه‌ای سالم و شاداب است

کرج(پانا) -دبیر ورزش دبیرستان دخترانه فاطمیه ناحیه ۱ کرج گفت:ورزش همگانی پایه‌گذار جامعه‌ای سالم، شاداب و پویا است. این نوع ورزش نه‌تنها سلامت جسمی افراد را تقویت می‌کند،بلکه باعث کاهش فشارهای روانی، افزایش تعاملات اجتماعی، کاهش هزینه‌های درمانی و ارتقاء کیفیت زندگی می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۹۰۰۴۸
لینک کوتاه کپی شد
ورزش همگانی،پایه‌گذار جامعه‌ای سالم و شاداب است

حدیث جعفری دارای مدرک دکتری فیزیولوژی ورزشی عصب و عضله،کارشناس تغذیه و رژیم درمانی،تخصص ورزشی در رشته فوتسال بانوان و سرمربی در لیگ برتر فوتسال کشور،به مدت ۶سال می‌باشد که دبیر ورزش رسمی آموزش‌وپرورش است.

وی در گفت‌وگو با پانا بیان کرد:«ورزش همگانی به فعالیت‌های بدنی اطلاق می‌شود که با هدف سلامت، نشاط و کیفیت زندگی، برای همه اقشار جامعه در دسترس است.این نوع ورزش نیاز به مهارت خاص یا تجهیزات پیچیده ندارد و بیشتر جنبه تفریحی و سلامتی دارد.در مقابل، ورزش حرفه‌ای با هدف رقابت، قهرمانی و کسب افتخار دنبال می‌شود و معمولاً نیاز به تمرینات تخصصی، مربیگری حرفه‌ای و حمایت مالی دارد.»

وی با اشاره به اهمیت پرداخت به ورزش همگانی درجامعه،افزود:«ورزش همگانی پایه‌گذار جامعه‌ای سالم، شاداب و پویا است.این نوع ورزش نه‌تنها سلامت جسمی افراد را تقویت می‌کند،بلکه باعث کاهش فشارهای روانی، افزایش تعاملات اجتماعی، کاهش هزینه‌های درمانی و ارتقاء کیفیت زندگی می‌شود.جامعه‌ای که ورزش را در زندگی روزمره گنجانده باشد، از بسیاری از آسیب‌های جسمی و روانی در امان خواهد بود.»

جعفری در رابطه با تاثیر ورزش منظم بر سلامت روان افراد جامعه،اظهار کرد:«ورزش منظم باعث ترشح هورمون‌هایی مثل اندورفین می‌شود که حس خوشایند و آرامش را در فرد افزایش می‌دهد.همچنین می‌تواند اضطراب، افسردگی و استرس را کاهش دهد،خواب را بهبود بخشد و اعتمادبه‌نفس را بالا ببرد.در مجموع، ورزش منظم یکی از مؤثرترین و ساده‌ترین راهکارها برای تقویت سلامت روان است.»

دبیر ورزش دبیرستان دخترانه فاطمیه عنوان کرد:«دلایل متعددی وجود دارد که برخی از مردم با وجود آگاهی از فواید ورزش،باز هم فعالیت بدنی ندارند؛ از جمله این دلایل می‌توان به کمبود وقت، انگیزه پایین، نبود امکانات مناسب، سبک زندگی کم‌تحرک، خستگی ناشی از کار یا حتی باورهای اشتباه اشاره کرد.برخی افراد تصور می‌کنند ورزش باید حتماً در باشگاه یا با تجهیزات خاص انجام شود،در حالی که پیاده‌روی ساده هم می‌تواند شروعی مؤثر باشد.»

وی گفت:«مهم‌ترین موانعی که بر سر راه گسترش ورزش همگانی در کشور ما وجود دارد،کمبود زیرساخت‌های ورزشی مناسب، نبود برنامه‌ریزی منسجم ملی، ضعف فرهنگ‌سازی، تبلیغات ناکافی، مشکلات اقتصادی و کم‌توجهی به نیازهای ورزشی گروه‌های خاص مانند زنان، سالمندان و معلولین است.»

جعفری در رابطه با نقش آموزش‌وپرورش در ترویج فرهنگ ورزش در میان کودکان و نوجوانان،تاکید کرد:«نقش آموزش‌وپرورش بسیار کلیدی است،چون شکل‌گیری عادت‌ها و نگرش‌های پایدار از سنین پایین آغاز می‌شود.اگر ورزش در برنامه‌ریزی درسی مدارس جایگاه واقعی خود را پیدا کند و معلمان تربیت‌بدنی آموزش‌دیده و انگیزه‌مند باشند، می‌توان نسلی فعال، سالم و باانرژی تربیت کرد.»

وی در پایان اظهار کرد:«ورزش فقط برای قهرمانان نیست؛برای تمام مردم است، برای من است و برای همه ماست.هر قدمی که بر بداریم، قدمی به‌سوی سلامت، شادی و زندگی بهتر است.»

خبرنگار : دانش‌آموز:ملیکابهروزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار