مردم ایران در برابر جنگ روانی رسانه‌های دشمن ایستادند

واکنش هوشمندانه کاربران به عملیات‌های تخریبی

کرج(پانا)-در شرایطی که رسانه‌های فارسی‌زبان معاند با پمپاژ مداوم اخبار منفی به دنبال تضعیف روحیه عمومی بودند، بسیاری از مردم با واکنش‌های مبتکرانه، آگاهی‌بخش و مبتنی بر همبستگی ملی نشان دادند که دشمن دیگر نمی‌تواند با جنگ روانی، جامعه ایران را منفعل کند.

کد مطلب: ۱۵۸۶۰۰۰
لینک کوتاه کپی شد
مردم ایران در برابر جنگ روانی رسانه‌های دشمن ایستادند

در ماه‌های اخیر، شدت انتشار اخبار منفی، شایعات هدفمند، کلیپ‌های تحریف‌شده و تحلیل‌های بدبینانه از سوی رسانه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین علیه ایران به اوج خود رسیده است؛ رسانه‌هایی که تلاش می‌کنند اعتماد عمومی را تضعیف و ناامیدی را جایگزین امید در جامعه کنند.

با این حال، موجی از واکنش‌های هوشمندانه و خودآگاه از سوی مردم در شبکه‌های اجتماعی، محافل فرهنگی و حتی در میان دانش‌آموزان و معلمان به راه افتاده که نشان می‌دهد سطح سواد رسانه‌ای مردم رشد قابل توجهی کرده است.

مهدی الیاسی یک کاربر فضای مجازی درگفت‌وگو با پانا عنوان کرد:«یکی از نمونه‌های قابل توجه، واکنش کاربران به گزارش جعلی درباره ناامنی گسترده در برخی شهرها بود که با انتشار ویدیوهای واقعی و شهادت شهروندان بومی، خبر تحریف‌شده ظرف چند ساعت تکذیب عمومی شد.»

علی بهروزی روانشناس و کارشناس علوم اجتماعی هم بیان کرد:« معتقدم افزایش آموزش‌های رسانه‌ای در مدارس، دانشگاه‌ها و خانواده‌ها در ارتقاء تاب‌آوری جامعه مؤثر بوده است.والدین بسیاری نیز با گفت‌وگوهای هوشیارانه با فرزندان خود، آن‌ها را نسبت به فضای مجازی و اهداف رسانه‌های دشمن آگاه می‌سازند.»

همزمان با موج حملات روانی،کمپین‌های فرهنگی، مذهبی و مردمی متعددی در فضای مجازی با محوریت امید، اتحاد و پیشرفت به راه افتاد.این فعالیت‌ها نقش مهمی در بازسازی اعتماد عمومی و خنثی‌سازی روایت‌سازی‌های منفی ایفا کردند.

 

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز: ابوالفضل مساوات

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار