عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در گفت‌وگو با پانا:

ایجاد اشتغال بیشتر ناشی از سیاست‌های جدید در وزارت کار است

عملکرد وزیر کار در زیرمجموعه‌ها قابل دفاع و رو به بهبود است

تهران (پانا) - عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با ارزیابی مثبت از عملکرد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تأکید کرد مجموعه‌های زیرمجموعه این وزارتخانه طی دو سال اخیر در حوزه مدیریت مالی، شفافیت و ساماندهی ساختاری مسیر رو به رشدی را طی کرده‌اند و بخش مهمی از اشتغال ایجاد‌شده بیشتر ناشی از سیاست‌های جدید در این وزارتخانه است.

کد مطلب: ۱۶۴۴۷۷۱
لینک کوتاه کپی شد
ایجاد اشتغال بیشتر ناشی از سیاست‌های جدید در وزارت کار است

سید عبدالکریم هاشمی نخل‌ابراهیمی در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد:« عملکرد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زیرمجموعه‌های مختلف این وزارتخانه مثبت بوده و بسیاری از شاخص‌ها نسبت به دوره‌های گذشته بهبود یافته است. وی گفت مجموعه‌هایی مانند سازمان تأمین اجتماعی، شستا و صندوق‌های تابعه با رویکردی جدید در جهت ایجاد نظم مالی، شفافیت و بازگشت پروژه‌های نیمه‌تمام به مدار اجرا حرکت کرده‌اند. »

به گفته این نماینده مجلس، ارائه گزارش‌های دوره‌ای از وضعیت اقتصادی و مدیریتی شرکت‌های تابعه از جمله اقداماتی است که موجب افزایش اعتماد عمومی و بهبود پاسخگویی شده است.

وی افزود: «گستردگی وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موضوعی است که همواره چالش‌هایی را ایجاد کرده، اما در دوره کنونی شاهد بازنگری و بازتعریف ساختارهای داخلی با هدف چابک‌سازی هستیم. کاهش هزینه‌های سربار در برخی مجموعه‌ها، یکپارچه‌سازی برخی فرایندها و اصلاحات مدیریتی در شستا از جمله اقداماتی بوده که بهره‌وری را افزایش داده و مدیریت را مؤثرتر کرده است.»

 این نماینده مجلس دوازدهم با اشاره به حوزه اشتغال و رفاه اجتماعی، بیان کرد که این وزارتخانه طی دو سال اخیر برنامه‌ای منسجم و هدفمند را برای جهت‌دهی حمایت‌ها به سمت فعالیت‌های مولد دنبال کرده است.

وی توضیح داد:« بخش قابل توجهی از اشتغال ایجادشده طی این مدت نتیجه همین سیاست‌هاست. همچنین بهبود زیرساخت‌های الکترونیکی، به‌ویژه در خدمات تأمین اجتماعی، موجب کاهش زمان و هزینه مراجعه مردم شده که یکی از تحول‌های قابل توجه در دوره اخیر است.»

وی در ادامه درباره عملکرد اقتصادی شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار گفت: «روند سودآوری و ساماندهی مالی این مجموعه‌ها رو به بهبود بوده و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توانسته با اعمال نظارت دقیق‌تر و جلوگیری از هدررفت منابع، بازده دارایی‌های شرکت‌های تابعه را افزایش دهد. »

وی بیان کرد: «رشد سود عملیاتی بسیاری از شرکت‌ها نسبت به سال‌های گذشته نشان‌دهنده مدیریت دقیق‌تر و نگاه اقتصادی‌تر در اداره این مجموعه‌هاست.»

هاشمی نخل در جمع‌بندی اظهار کرد مجموعه اقدامات انجام‌شده در دو سال اخیر نشان می‌دهد عملکرد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قابل دفاع است و وزارتخانه در مسیری قرار گرفته که می‌تواند ثبات و شفافیت بیشتری برای شرکت‌ها و خدمات‌رسانی مطلوب‌تر برای مردم ایجاد کند. تداوم این روند نیازمند حمایت سایر نهادها و ثبات مدیریتی است تا نتایج آن در زندگی مردم محسوس‌تر شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار