​میدری در نشست سراسری مدیران حراست وزارت کار و سازمان های تابعه:

هوشمند سازی اجرای ماموریت های حراست با بهره گیری از فن آوری های نو ظهور ضروری است

تهران (پانا) - وزیرتعاون،کارورفاه اجتماعی گفت:هوشمند سازی اجرای ماموریت های حراست با بهره گیری از فن آوری های نو ظهور ضروری است.

کد مطلب: ۱۶۳۵۴۵۵
لینک کوتاه کپی شد
هوشمند سازی اجرای ماموریت های حراست با بهره گیری از فن آوری های نو ظهور ضروری است

 به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزرات تعاون،کارورفاه اجتماعی،«احمد میدری» در همایش سراسری مدیران حراست وزارت تعاون،کارورفاه اجتماعی گفت:امروز مفهوم «حفاظت از دارایی‌ها» دیگر تنها به معنای صیانت از اموال فیزیکی یا اسناد اداری نیست.

 وی افزود:در عصر کنونی بخش بزرگی ازارزش یک سازمان از سرمایه‌های دانشی، داده‌های حساس، شفافیت عملیاتی و اعتماد اجتماعی شکل می‌گیرد. این تحولات مسئولیت مراکزحراست را چندین برابر کرده و آن را به یک نظام هوشمند صیانت از سرمایه‌های انسانی، سازمانی و فناورانه تبدیل کرده است.

وزیر کارافزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با گستره وسیع مأموریت‌ها و جمعیت مخاطبان خود از کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان گرفته تا تعاونی‌ها،صندوق‌های بیمه‌گر و سازمان‌های توان‌بخشی به رویکردی یکپارچه و نوآورانه در حوزه حراست نیاز دارد. خوشبختانه در سال‌های اخیر شاهدتلاش‌های مؤثر شما در ارتقای بهره‌وری، چابک‌سازی فرآیندها و ارتقای سلامت اداری بوده‌ایم و امروز این مسیر وارد مرحله‌ای تازه شده است.

میدری خاطرنشان کرد: درجهان داده‌ محور، تهدیدات نیز هوشمند و پیچیده‌تر  شده‌اند.در چنین شرایطی،  حراست باید از ابزارهای نوین فناوری اطلاعات، تحلیل داده، هوش مصنوعی، سامانه‌های پایش آنلاین، مدیریت هوشمند ریسک وسامانه‌های‌هشدارزودهنگام بهره مند شود تا بتواند نقش خود را در پیشگیری، پیش‌بینی و مقابله اثربخش با تهدیدات ایفا کند.

وزیرکار یاد آور شد:هوشمندسازی حراست به معنای فرصتی است برای اینکه نیروی انسانی متخصص بتواند با اتکا به داده‌های دقیق‌تر، در زمان مناسب تصمیم درست بگیرد.

وی خاطرنشان کرد:تحول دیجیتال بدون آموزش‌های تخصصی، مهارت‌افزایی و توانمندسازی مستمر امکان‌پذیر نیست.نیروی انسانی توانمند، بزرگ‌ترین سرمایه ماست. مسئولان حراست باید درارتقای سواد امنیتی دیجیتال،مدیریت داده،امنیت اطلاعات

آشنایی با فناوری‌های نوظهور،تحلیل رفتارهای پرخطر سازمانی‌سلامت اداری و مقابله با فساد سازمانی تلاش کنند. 

میدری، آموزش را پیش‌نیاز هوشمندسازی و تضمین‌کننده حکمرانی درست دانست.

وی تصریح کرد:بهره‌گیری از فناوری‌های نوظهور در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیازمند الگویی نو و فناور‌محور در حوزه نظارت و صیانت است. 

وزیرکار یاد آور شد:این ابزارها می‌توانند ظرفیت‌های حراست را چندین برابر کنند و نظارت را هدفمند، کم‌هزینه و آینده‌محور سازند.

وی اشاره کرد: حراست باید از یک واحد ایستا و واکنشی، به یک ساختار هوشمند، یادگیرنده و پیش‌نگر تبدیل شود.این رویکرد نه تنها دارایی‌ها و سرمایه‌های سازمان را حفظ می‌کند، بلکه اعتماد عمومی را افزایش داده و بهره‌وری سازمانی را ارتقا می‌دهد.

همه ما باید باور کنیم که حراست، شریک راهبردی مدیریت است؛شریکی که سلامت، کارآمدی و شفافیت دستگاه را تضمین می‌کند.

وی با قدردانی از زحمات تمامی مدیران و متخصصان حراست در وزارتخانه و سازمان‌های تابعه اظهارامیدواری کرد که نتیجه این نشست ها تدوین نقشه راهی دقیق و عملیاتی برای افق‌های جدید صیانت هوشمند در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باشد.

محسن علی پور مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: سیاست گذاری و مدیریت متمرکز حراست وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در عین توزیع شدگی ماموریت های حراستی  باید انجام شود.

وی افزود: با توجه به گستردگی و تنوع ماموریت های تعریف شده در حراست، بهره مندی از فناوری اطلاعات در کشف رفتارهای غیر نرمال ضروری است.

علی پور یادآور شد:صیانت از نیروی انسانی به عنوان ارزشمندترین سرمایه سازمانی همواره مورد تاکید است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار