سه‌شنبه قیمت‌ جدید خودرو به سازمان حمایت اعلام می‌شود

تهران (پانا) - قائم‌مقام مدیرعامل ایران‌خودرو، اعلام کرد: قیمت‌ جدید خودروها تا سه‌شنبه آینده به سازمان حمایت ارسال می‌شود و این سازمان یک ماه فرصت دارد نظر خود را اعلام کند.

کد مطلب: ۱۶۰۵۲۹۸
لینک کوتاه کپی شد
سه‌شنبه قیمت‌ جدید خودرو به سازمان حمایت اعلام می‌شود

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، جمشید ایمانی اضافه کرد که اگر سازمان حمایت در فرصت یک ماهه اعلام نظر نکند، ما می‌توانیم قیمت‌ها را در سامانه ۱۲۴ ثبت و عرضه محصولات را بر همان مبنا انجام دهد.

وی ادامه داد: براساس آخرین مصوبه شورای رقابت، قرار شد که بر اساس دستورالعمل هیات تثبیت قیمت‌ها، خودروهای تولیدی را قیمت‌گذاری و نرخ‌ها را به سازمان حمایت اعلام کنیم.

وی افزود: اگر سازمان حمایت عدد دیگری رامشخص کند که آن هم درچارچوب دستورالعمل باشد، آن نرخ مبنای فروش خواهد بود. در صورتی که تفاوت فاحشی ایجاد شود، دوباره موضوع در شورای رقابت مطرح خواهیم کرد.

ایمانی تاکید کرد: معمولاً نظر سازمان حمایت و ایران‌خودرو به هم نزدیک بوده و در نهایت به توافق ۲ طرف منجر شده است.

به گفته قائم‌مقام ایران‌خودرو، مصوبه جدیدشورای رقابت دیروز صادر شده است و ایران خودرو قیمت‌ جدید خودروها را تا سه‌شنبه به سازمان حمایت اعلام خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار