رئیس پلیس امنیت اقتصادی اعلام کرد:

کشف حدود ۳۷ هزار دستگاه ماینر

تهران (پانا) - رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به کشف ۳۶ هزارو ۶۴۸ دستگاه ماینر، افزود: از ابتدای امسال تا پایان مرداد، هزار و ۳۷۳ پرونده برای متهمان دستگیر شده در حوزه ماینر تشکیل و پیگیری شده است.

کد مطلب: ۱۶۰۵۰۷۵
لینک کوتاه کپی شد
کشف حدود ۳۷ هزار دستگاه ماینر

به گزارش پلیس، سردار حسین رحیمی روز یکشنبه با تاکید بر اینکه در سال‌های اخیر به دلایل متعدد شاهد وجود ناترازی در ساختار انرژی کشور از جمله موضوع برق و آب هستیم، افزود: وجود این ناترازی‌ها با خود مشکلات مختلفی را در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: پلیس امنیت اقتصادی برای رفع این ناترازی، اقدامات ایجابی و سلبی بسیاری را در دستور کار خود داده و به منظور انجام بهتر ماموریت‌های این حوزه جلسات تعاملی متعددی با شرکت توانیر داشته است.

استفاده‌های غیرمجاز از ماینرها از جمله دلایل وقوع ناترازی برق

سردار رحیمی با اشاره به اینکه با بررسی‌های صورت گرفته استفاده‌های غیرمجاز از ماینرها از جمله دلایل وقوع ناترازی برق کشور، گفت: مقابله با این موضوع به صورت ویژه در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار گرفته است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در روزهای اخیر با کشف دو مزرعه بزرگ ماینر که البته در زمان شناسایی و جمع آوری غیرفعال بودند؛ بیش از ۲۴ هزار دستگاه ماینر در یکی از استانهای شرقی کشف و جمع آوری شد.

وی با اشاره به اینکه وجود دستگاه‌های ماینر لطمات و صدمات بسیاری را به شبکه برق کشور و تشدید ناترازی برق دارد، اظهار کرد: هموطنان می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص سوداگرانی که برای کسب سودهای بادآورده با استفاده غیر قانونی، دزدانه از ماینرها زمینه ناترازی برق را ایجاد کرده‌اند با شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ در میان بگذارند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار