مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خبر داد:

بهره‌برداری از ۶۰۰ کلاس جدید در آغاز مهرماه

اصفهان(پانا)_مدیرکل آموزش و پرورش استان از آماده‌بودن حدود ۶۰۰ کلاس درس جدید برای بهره‌برداری در ابتدای مهرماه خبر داد و همچنین بر برنامه این اداره‌کل برای «کاهش تراکم کلاس‌ها» به زیر ۳۵ دانش‌آموز تأکید کرد و گفت به مناطق اختیار داده شده تا با توزیع متعادل دانش‌آموزان در مدارس مختلف یک ناحیه، به این هدف دست یابند.

کد مطلب: ۱۶۰۴۱۷۵
لینک کوتاه کپی شد
بهره‌برداری از ۶۰۰ کلاس جدید در آغاز مهرماه

مدیرکل آموزش و پرورش استان از آماده‌بودن حدود ۶۰۰ کلاس درس جدید برای بهره‌برداری در ابتدای مهرماه خبر داد و همچنین بر برنامه این اداره‌کل برای «کاهش تراکم کلاس‌ها» به زیر ۳۵ دانش‌آموز تأکید کرد و گفت به مناطق اختیار داده شده تا با توزیع متعادل دانش‌آموزان در مدارس مختلف یک ناحیه، به این هدف دست یابند.

به گزارش خبرنگار پانا مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در جمع خبرنگاران از تخصیص پنج میلیارد تومان بودجه برای «حق لباس» نیرو‌های خدماتی خبر داد و این اقدام را که پس از سال‌ها محقق شده، گامی مهم در جهت بهبود وضعیت این قشر زحمتکش دانست.

وی در ادامه به موضوع پرداخت پاداش بازنشستگان اشاره کرد و افزود: تاکنون حدود ۶۵ درصد از پاداش در مرحله دوم و بین ۵ تا ۱۰ درصد در مرحله اول پرداخت شده که به طور میانگین، رقمی بین ۷۰ تا ۷۵ درصد از پاداش بازنشستگان سال گذشته را شامل می‌شود. او ابراز‌امیدواری کرد که پرداخت باقی مانده این مطالبات نیز به زودی در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان از برنامه‌ریزی وزارتخانه برای تسویه کامل تمام مطالبات فرهنگیان تا سال ۱۴۰۵ خبر داد و آن را اقدامی «بی‌نظیر در تاریخ آموزش و پرورش» خواند.

توسعه فضای آموزشی و کاهش تراکم کلاس‌ها

در بخش دیگری از این نشست، موضوع توسعه فضای آموزشی و آماده‌سازی برای سال تحصیلی جدید مطرح شد. مدیرکل آموزش و پرورش استان از آماده‌بودن حدود ۶۰۰ کلاس درس جدید برای بهره‌برداری در ابتدای مهرماه خبر داد. وی همچنین بر برنامه این اداره‌کل برای «کاهش تراکم کلاس‌ها» به زیر ۳۵ دانش‌آموز تأکید کرد و گفت به مناطق اختیار داده شده تا با توزیع متعادل دانش‌آموزان در مدارس مختلف یک ناحیه، به این هدف دست یابند.

پاسخ به شایعات؛ آموزش کاملاً حضوری است

وی در پاسخ به شایعات درباره نحوه آموزش در سال آینده، اعلام کرد: مدارس به صورت کاملاً حضوری بازگشایی خواهند شد. »شج او افزود اگرچه سناریو‌های آموزش غیرحضوری و ترکیبی نیز آماده است، اما هیچ نگرانی برای حضور فیزیکی کامل دانش‌آموزان و معلمان وجود ندارد و هرگونه کمبود نیرو با استفاده از حق‌التدریس و بازنشستگان جبران خواهد شد.

تجهیزات آموزشی و هنرستان‌های همجوار با صنعت

در حوزه تجهیزات، مدیرکل گفت از محل مشارکت‌های مردمی، مدیران مدارس ملزم خواهند شد درصدی از این منابع را به تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها اختصاص دهند. همچنین، اعتباراتی برای تأمین «کیت‌های علوم و ریاضی» به ویژه برای مدارس عشایری، روستایی و حاشیه شهر‌ها در نظر گرفته شده است.

او از راه‌اندازی ۲۵ «هنرستان همجوار صنعت» در استان خبر داد و مثال زد که یک مدرسه در شاهین‌شهر در رشته هوانوردی از امسال فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. این طرح با هدف پیوند هرچه بیشتر دانش‌آموزان با محیط‌های کاری و مهارت‌آموزی عملی در حال اجراست.

نظارت بر مدارس غیردولتی و موضوع بیمه

در پاسخ به سؤالی درباره نظارت بر مدارس غیردولتی، مدیرکل به وجود تیم‌های نظارتی از سوی مناطق و استان اشاره کرد. درباره مشکل بیمه تعدادی از معلمان توضیح داد که تنها افرادی می‌توانند از بیمه برخوردار شوند که توسط مؤسس مدرسه غیردولتی، بیمه شده باشند و گزینش آنان نیز تأیید شده باشد.

سامانه سرویس مدارس

در پایان، وی به موضوع سرویس مدارس اشاره کرد و از خانواده‌ها خواست تا از سامانه «سفیر مهر» برای ثبت‌نام استفاده کنند. او با اشاره به چالش‌های سال گذشته به دلیل تعطیلات غیرمترقبه، گفت که در نهایت ۵۰ درصد هزینه به خانواده‌ها عودت داده شد و برای سال جدید نیز در پی ایجاد توازن بین منافع خانواده‌ها و رانندگان هستند.

خبرنگار : خبرنگار: دانش‌آموز علی شیری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار