برگزاری جلسه تقدیر از دانش‌آموز تلفیقی با نیاز‌های ویژه در اداره استثنایی استان اصفهان

اصفهان (پانا) - جلسه تقدیر از سنا جعفری دانش‌آموز تلفیقی با نیاز‌های ویژه در اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان با حضور رئیس و معاون این اداره برگزار شد.

کد مطلب: ۱۶۰۱۸۳۳
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری جلسه تقدیر از دانش‌آموز تلفیقی با نیاز‌های ویژه در اداره استثنایی استان اصفهان

جلسه تقدیر از سنا جعفری، دانش‌آموز تلفیقی با نیاز‌های ویژه در اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان با حضور رئیس و معاون این اداره برگزار شد.

فاطمه شیروانی، معلم رابط تلفیقی دانش‌آموز که در این جلسه حضور داشت، خاطرنشان کرد: سنا، دانش‌آموزی کوشا و توانا است که بدون اجبار، فعالیت‌های درسی را انجام می‌دهد و هر حمایتی لازم باشد برایش انجام می‌دهم.

زهرا قجاوند، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان اصفهان نیز ضمن تبریک فراوان به سنا جعفری و خانواده‌اش گفت: تلاش و اراده شما قابل ستایش است و با توکل بر خدا رشته علوم انسانی که برای دوره دوم متوسطه انتخاب کرده‌ای را با موفقیت سپری خواهی کرد و شاهد رتبه‌ای عالی در کنکور هستیم.

این جلسه، فرصتی شد تا برای همه دانش‌آموزان انگیزه‌ای باشد که هیچ مانعی را سر راه درس خواندن و رسیدن به هدف و موفقیت خود قرار ندهند.

سنا جعفری، دانش‌آموز راهیافته به مدرسه نمونه دولتی، ابتدا از خانواده خود که بهترین شرایط را برای مطالعه وی فراهم کرده‌اند و سپس از خانم ابوترابی، مدیر مدرسه زنده‌یاد منوچهر انصاری شاهین‌شهر و  مسئول طرح طلوع و  معلم رابط تلفیقی به عنوان عوامل موفقیت خود قدردانی کرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط، مادرم تست‌های کتاب‌های معرفی شده را برایم می‌خواند و پاسخ‌ها را برایم تشریح می‌کرد که زحمت بسیار کشیدند و بسیار سپاسگزار مادرم هستم.

خبرنگار : دانش آموز روشن دل:کیمیا کلانتر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار