مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان اصفهان خبرداد،

هوشمندسازی تمام کلاس‌های مدارس شهرستان برخوار

اصفهان(پانا)- مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: متناسب با تکنولوژی روز، متناسب با فناوری‌های نوینی که امروزه تحت عنوان هوش مصنوعی داریم مدارس شهرستان برخوار تمام کلاس ها به سمت هوشمندسازی خواهد رفت.

کد مطلب: ۱۵۸۷۳۲۰
لینک کوتاه کپی شد

محمد رضا نظریان مدیر کل اداره آموزش و پرورش استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار پانا در برخوار درباره خبرهای خوبی در شهرستان برخوار گفت: «در جلسه امروز مسائل و مشکلات آموزشی، بحث هوشمندسازی مدارس، کیفیت بخشی به محتواهای آموزشی و مسائل رفاهی بیان شد.»
وی افزود: « خدا را شکر با مشارکت خیرین خوبی که در این منطقه داریم، جای نگرانی نیست. خبر خوب اینه که همه ما امروز گرد هم جمع شدیم که علاوه بر کم بودن در آموزش و پرورش بیشتر به کیفیت فکر کنیم و کیفیت بخشی یکی از اولویت‌ها و دغدغه‌های ما در آموزش و پرورش است.»
نظریان تاکید کرد: «این خبر خوب می‌تواند برای دانش آموزان عزیز این باشد که متناسب با تکنولوژی روز، متناسب با فناوری‌های نوینی که امروزه تحت عنوان هوش مصنوعی داریم مدارس شهرستان برخوار تمام کلاس ها به سمت هوشمندسازی خواهد رفت.

حجم فایل ویدیویی : ۹.۹۵M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۳۷ دانلود فایل
خبرنگار : محمدیاسین معینی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار