رونمایی از سه اثر تازه حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر در همایش «مبانی تربیتی در مکتب نهج‌البلاغه»

تهران (پانا) - همایش «مبانی تربیتی در مکتب نهج‌البلاغه» به همت فرهنگسرای نهج البلاغه با هدف ترویج آموزه‌های تربیتی علوی و رونمایی از سه اثر تازه منتشر شده حجت‌الاسلام و المسلمین شیخ محمدتقی رهبر، روز یکشنبه ۲۵ آبان‌ماه در فرهنگسرای رسانه برگزار می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۳۵۰۰۳
لینک کوتاه کپی شد
رونمایی از سه اثر تازه حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر در همایش «مبانی تربیتی در مکتب نهج‌البلاغه»

این همایش به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه و با مشارکت مؤسسه فرهنگ علوی برگزار می‌شود و طی آن از کتاب‌های «ره‌توشه پرورشی»، «در مکتب تربیتی حضرت علی(ع)» و «قایق نجات» رونمایی خواهد شد.

آیین رونمایی با الهام از بیانات امام خمینی(ره) برگزار می‌شود که فرموده‌اند: «آموزش سنگ‌بنای کشور است.» در این مراسم جمعی از اندیشمندان، فرهیختگان و اساتید دانشگاه حضور دارند. سخنرانان این همایش عبارتند از: حجت‌الاسلام و المسلمین محمدتقی رهبر (نماینده اسبق دوره‌های هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی و امام جمعه موقت اصفهان)، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج‌علی‌اکبری (امام جمعه موقت تهران) و سید جمال‌الدین دین‌پرور (بنیان‌گذار بنیاد نهج‌البلاغه).

این مراسم روز یکشنبه ۲۵ آبان‌ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در فرهنگسرای رسانه واقع در پاسداران، خیابان ناطق نوری، ضلع شرقی میدان قبا برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام رهبر، متولد ۱۳۱۴ در زرین‌شهر استان اصفهان، از چهره‌های علمی و سیاسی روحانیت معاصر به شمار می‌رود و آثار متعددی در حوزه‌های دینی و تربیتی تألیف کرده است. وی کتاب «در مکتب تربیتی حضرت علی(ع)» را ره‌توشه‌ای برای سیر تکاملی انسان می‌داند و در آن به ابعاد گوناگون تعلیم و تربیت، اخلاق، ایمان، عقل، علم، عمل، عاطفه و نگرش توحیدی پرداخته و اهمیت هشدار و انذار را در تمامی سنین مورد بررسی قرار داده است.

 

خبرنگار : آرتمیس رزاقیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار