نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران:

برخی خیابان‌های شهر تهران به نام محرکان اغتشاشات است

تهران (پانا) - نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: برخی خیابان‌های شهر تهران به نام محرکان اغتشاشات است. باید شورا در این زمینه تدبیری اندیشه کند.

کد مطلب: ۱۶۵۸۱۰۰
لینک کوتاه کپی شد
 برخی خیابان‌های شهر تهران به نام محرکان اغتشاشات است

به گزارش سایت شهر، پرویز سروری در سیصد و نود و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه برخی در اغتشاشات اخیر مبدل تبدیل اعتراضات به اغتشاشات بودند، اظهار کرد: این افراد اعتبار خود را از این نظام گرفته بودند و با اقداماتی افراد را تحریک به اغتشاش کردند. سلبریتی ها به بدترین شکل جامعه را تحریک کردند که پیروزی جنگ ۱۲ روزه توسط نظام جمهوری اسلامی را خدشه دار کنند.

وی افزود: برخی خیابان های شهر تهران به نام محرکان اغتشاشات است. باید شورا در این زمینه تدبیری اندیشه کند. بیش از سه هزار نفر شهید و جان باخته در این اغتشاشات داشتیم. چرا باید خیابان های تهران به نام کسانی که آتش بیار این معرکه بودند، باشد.

سروری تأکید کرد: باید در شورا در این خصوص تجدیدنظر کنیم و برای رفع این مشکل و مطالبات مردم تصمیمات جدی اتخاذ کنیم. 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار