دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد:

تغذیه مناسب، سدی در برابر آسیب‌های اشعه ماوراء بنفش

تهران (پانا) - دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد: با رعایت نکات تغذیه‌ای ساده و مصرف مواد غذایی خاص، می‌توان بدن را در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش محافظت کرد. این اشعه که از نور خورشید ساطع می‌شود، می‌تواند با تولید رادیکال‌های آزاد و تخریب ترکیبات مهم بدن، به سلامت سلول‌ها آسیب بزند.

کد مطلب: ۱۵۸۹۷۶۰
لینک کوتاه کپی شد
تغذیه مناسب، سدی در برابر آسیب‌های اشعه ماوراء بنفش

به گزارش وبدا، بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، خوردن غذاهای غنی از آنتی‌اکسیدان مانند ویتامین C، ویتامین E و کاروتنوئیدها می‌تواند در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه UV نقش محافظتی داشته باشد. همچنین، ترکیبات پلی‌فنولی موجود در چای، قهوه، انواع توت، پیاز، سیر و انار با کاهش التهاب و کمک به ترمیم DNA، به سلامت پوست کمک می‌کنند.

از سوی دیگر، توصیه می‌شود مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ افزایش و امگا ۶ کاهش یابد. این تغییر می‌تواند پاسخ سیستم ایمنی به اشعه UV را بهبود دهد و از آسیب‌های پوستی جلوگیری کند. در عین حال، مصرف غذاهای تازه و کم‌فرآوری‌شده به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی بر استفاده از مواد غذایی صنعتی و پر فرآوری ارجحیت دارد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار