رئیس پلیس آگاهی تهران خبر داد؛

کاهش ۵۰ درصدی میزان جرایم در جنگ ۱۲ روزه

تهران (پانا) - رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۱۳۴ سارق و ۱۲ مالخر طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: در ایام جنگ ۱۲ روزه، میزان وقوعات جرم ۵۰ درصد کاهش یافت.

کد مطلب: ۱۵۸۸۲۱۵
لینک کوتاه کپی شد
کاهش ۵۰ درصدی میزان جرایم در جنگ ۱۲ روزه

سردار علی ولیپور گودرزی در حاشیه اجرای طرح دستگیری سارقان خشن گفت: همکارانم در ۲۴ ساعت گذشته با تلاش شبانه روزی موفق به دستگیری ۱۳۴ سارق حرفه‌ای و ۱۲ مالخر شدند. در تحقیقات انجام شده این سارقان به سرقت‌های متعدد اشاره کردند و مقادیر زیادی اموال مسروقه از مخفیگاه‌های آنان کشف شد که ۴۰ میلیارد تومان ارزش اموال مسروقه است.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: ۲۰ دستگاه خودرو، ۲۵ دستگاه موتورسیکلت، مقدار زیادی طلا و جواهرات و ۲۸۵ دستگاه تلفن همراه کشف شد. همچنین ۵ قبصه سلاح جنگی نیز کشف شد.

وی در پاسخ به این سوال که در جنگ ۱۲ روزه میزان سرقت‌ها چه تغییری داشت، اظهار کرد: با توجه به حضور همکارانم در سطح شهر و گشت‌های همه پلیس‌های تخصصی، سرقت از همه زمان ها کاهش بیشتری داشت و ۵۰ درصد کاهش وقوع جرم داشتیم. همچنین سارقانی که در این مدت دستگیر شده‌اند، به شدت با آنها برخورد شد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار