مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در بزرگترین نشست همزمان شبکه راهبری آموزش عمومی قرآن کشور خبر داد:

توانمندسازی ۴۰۰۰ مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن کریم

تهران (پانا) - مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید بر تغییر رویکرد این مجموعه از آموزش مستقیم به سمت «تدبر و انس با قرآن» از طریق ابزارهای هنری و رسانه‌ای، از دستیابی برنامه «محفل ستاره‌ها» به ۸ میلیون مخاطب خبر داد و بر تداوم و توسعه برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق اهداف قرآنی در سطح ملی تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۷۱۶۶۳۵
لینک کوتاه کپی شد
توانمندسازی ۴۰۰۰ مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن کریم

به گزارش پانا، بزرگترین نشست همزمان شبکه راهبری آموزش عمومی قرآن کشور پیش از ظهر امروز ۹ تیر ماه با حضور وزیر آموزش‌وپرورش، مشاوران، نمایندگان دستگاه‌های عضو شبکه راهبری آموزش عمومی قرآن و مدیران استانی در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

حامد علامتی در این نشست با اشاره به اولویت‌های وزیر آموزش و پرورش گفت: آقای دکتر کاظمی به عنوان یک قرآن‌پژوه با فهم عمیق قرآنی، از همان روزهای نخست بر محورهای «قرآن» و «نماز» تاکید داشتند که این رویکرد، وظیفه ما را در کانون پرورش فکری برای پیشبرد برنامه‌های قرآنی سنگین‌تر و روشن‌تر کرده است.

وی با تبیین چشم‌انداز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: راهبرد اصلی ما حرکت از آموزش مستقیم به سمت تدبر، انس با قرآن و آموزش غیرمستقیم با بهره‌گیری از ابزارهای فرهنگی، هنری و ادبی است. در همین راستا، توانمندسازی مربیان در اولویت قرار گرفته و برای ۴۰۰۰ مربی در سراسر کشور دوره‌های تخصصی ۳۶ ساعته برگزار شده است.

علامتی با اشاره به موفقیت‌های حاصل از کار تیمی میان کانون پرورش فکری، رسانه ملی و سازمان دارالقرآن اظهار کرد: تلفیق ابزار هنر و رسانه با تخصص قرآنی در برنامه «محفل ستاره‌ها»، مصداق بارز برکت قرآنی است. ما در این مسیر از نگاه شخصی عبور کردیم و بر «آرمان» متمرکز شدیم. تولید ۴۵ برنامه ۳۵ دقیقه‌ای در دو فصل، دستاورد بزرگی بود که با استقبال خانواده‌ها و کودکان همراه شد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با استناد به آمارهای صدا و سیما تصریح کرد: این برنامه توانست ۳۸ درصد مخاطب کودک را جذب کند. در شبکه پویا ۳۱ درصد کودک بیننده، ۳۳.۱ درصد مخاطب نوجوان در شبکه امید و ۲۸ درصد در شبکه سه و ۱۸ درصد مخاطب بزرگسال  که در مجموع به ۸ میلیون بیننده دست یافت. این آمار، گویای ضریب نفوذ بالای کارهای هنرمندانه قرآنی است.

علامتی ادامه داد: فصل سوم محفل ستاره‌ها در ۱۰ قسمت در حال تولید است که برای ربیع‌الاول آماده پخش خواهد بود؛  تا مسیر موفقیت‌آمیز طی شده با قدرت و کیفیت بیشتر ادامه پیدا کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار