به میزبانی استان فارس انجام می‌شود؛

برگزاری مسابقات سراسری بازی‌های فکری دانش‌آموزان و فرهنگیان در ۴ رشته

تهران (پانا) - فدراسیون ورزش دانش‌آموزی مسابقات کشوری بازی‌های فکری دانش‌آموزان و فرهنگیان کشور را در چهار رشته به میزبانی استان فارس و با هدف توسعه فعالیت‌های ذهنی و مهارتی در میان جامعه آموزشی برگزار می‌کند.

کد مطلب: ۱۶۹۰۲۴۶
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری مسابقات سراسری بازی‌های فکری دانش‌آموزان و فرهنگیان در ۴ رشته

بر این اساس، بازی‌های فکری دانش‌آموزان و فرهنگیان کشور در چهار رشته «اتللو»، «پنتاگو»، «لیوان چینی» و «مکعب روبیک» برگزار می‌شود.

این مسابقات با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان، به‌ویژه شهدای دانش‌آموز و فرهنگی، و همچنین در راستای پاسداشت هفته معلم برگزار خواهد شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه مسابقات، این رویداد برای تمامی دوره‌های تحصیلی و فرهنگیان برنامه‌ریزی شده و مرحله کشوری آن از ۱۵ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه به میزبانی استان فارس برگزار خواهد شد.

دبیرخانه این مسابقات در اداره کل آموزش و پرورش استان فارس و در معاونت تربیت بدنی و سلامت با همکاری هیأت ورزش دانش‌آموزی مستقر است.

IMG_20260423_090934_843

علاقه‌مندان می‌توانند اخبار و اطلاعات تکمیلی مربوط به مسابقات بازی‌های فکری را از طریق کانال «بازی‌های فکری» در شبکه شاد به نشانی @bazifekri دنبال کنند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار