آغاز عملیات احداث نخستین مدرسه کشور به نام رهبر شهید امام خامنه‌ای

تهران (پانا) - مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه از آغاز عملیات احداث مدرسه ۱۵ کلاسه رهبر شهید امام خامنه‌ای در زمینی به مساحت ۲۸۷۰ مترمربع و با زیربنای ۲۱۰۰ مترمربع خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۸۵۶۷۹
لینک کوتاه کپی شد
آغاز عملیات احداث نخستین مدرسه کشور به نام رهبر شهید امام خامنه‌ای

منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در  آیین آغاز عملیات احداث نخستین مدرسه کشور به نام رهبر شهید امام خامنه‌ای، با گرامی‌داشت یاد و نام رهبر شهید و تقارن این برنامه با اربعین ایشان، گفت: رهبر شهید ما، قائد عظیم‌الشان ایران اسلامی، توجه ویژه‌ای به حوزه علم، آموزش‌وپرورش و رشد نسل جوان داشتند. ایشان معتقد بودند دانش‌آموزان این سرزمین باید قله‌های علمی را در سطح منطقه و جهان فتح کنند و بخش مهمی از این مسیر امروز محقق شده است. راه علمی مورد تأکید رهبر شهید، با هدایت رهبر جدید نظام با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت.

وی افزود: کلنگ ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه رهبر شهید امام خامنه‌ای امروز در شهرک دولت‌آباد به زمین زده شد. پیمانکار باتجربه این پروژه قول داده است که مدرسه را حداکثر طی ۱۵ ماه تکمیل کند تا دانش‌آموزان منطقه هر چه سریع‌تر از آن بهره‌مند شوند.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خسارت‌های وارد شده به واحدهای آموزشی در جنگ رمضان، گفت: در این حوادث، حدود ۱۲۷ فضای آموزشی استان دچار خسارت شد. ارزیابی‌های لازم انجام شده است؛ تلاش می‌کنیم با همکاری مجموعه مدیریت بحران، آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی مدارس، روند بازسازی و جبران خسارت‌ها با سرعت بیشتری انجام شود تا خللی در مسیر آموزش دانش‌آموزان ایجاد نشود.

در ادامه این مراسم، نظری؛ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه ضمن تشریح جزئیات پروژه، گفت: مدرسه ۱۵ کلاسه رهبر شهید امام خامنه‌ای در زمینی به مساحت ۲۸۷۰ مترمربع و با زیربنای ۲۱۰۰ مترمربع ساخته خواهد شد. تمام تلاش ما این است که پروژه در موعد مقرر و با رعایت کامل استانداردهای فنی تحویل آموزش و پرورش شود.

وی افزود: ساخت این مدرسه در محله دولت‌آباد، گامی مهم در توسعه فضای آموزشی استان است و می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت تحصیل دانش‌آموزان منطقه داشته باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار