وزیر آموزش‌وپرورش در آیین گرامی‌داشت روز دانشجو:

معیشت معلمان مورد توجه دولت قرار دارد/ افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان هنوز قطعی نیست

سال گذشته سامانه‌های سرمایشی و گرمایشی ۲۲ هزار کلاس درس استاندارد شدند

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش گفت: موضوعاتی که مربوط به معیشت معلمان است، با همه محدودیت‌هایی که در کشور وجود دارد، مورد توجه و عنایت دولت است.

کد مطلب: ۱۶۴۴۴۴۹
لینک کوتاه کپی شد
معیشت معلمان مورد توجه دولت قرار دارد/ افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان هنوز قطعی نیست

علیرضا کاظمی امروز در آیین گرامی‌داشت روز دانشجو در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی، سرچشمه جوشان زلال و ارزشمند نظام تعلیم و تربیت است که اگر این مجموعه به‌عنوان قلب تپنده مشکل داشته باشد، قطعا نظام تعلیم و تربیت خوب عمل نخواهد کرد، بنابراین باید آن ‌ها را  تقویت کنیم و تلاش کرده‌ایم اتفاقات خوبی بیفتد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اشکالاتی که در حوزه‌های گزینش و فرایندهای جذب وجود داشت، را رفع کردیم اما نباید فراموش کرد که ما معلم هستیم و قرار است معلمی کنیم. معلمی ویژگی‌های خاص خود را دارد که مطمئن هستم سرآمدترین دانشجویان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان حضور دارند. امروز بهترین رتبه‌های دانشگاه‌های کشور در این دو دانشگاه دارند و تحصیل می‌کنند که افتخار ما و جامعه معلمان است و موضوعاتی که مربوط به معیشت معلمان است،  با همه محدودیت‌هایی که در کشور وجود دارد، مورد توجه و عنایت دولت است.

وی تصریح کرد: دولت به فکر شرایط معیشتی عموم جامعه است و دغدغه اول دولت و دکتر پزشکیان، معیشت معلمان و مردم عزیز است که در این شرایط بهبود پیدا کند.  ضمن اینکه همچنان دغدغه رئیس‌جمهور کشور در شرایط سخت بین‌المللی و ناترازی‌های متفاوت در کشور، به تحول پایدار و اولویت دادن به آموزش و پرورش است که دستاوردهای آن در آینده خود را نشان می‌دهد. 

کاظمی در ادامه با بیان اینکه دغدغه‌هایی که دانشجویان مطرح کردند، کاملا درست است، گفت: دغدغه‌هایی که در موضوع خوابگاه، سرویس ایاب و ذهاب، افزایش ظرفیت و مشکلاتی که به لحاظ جایگاهی دانشجویان تربیت دبیر شهید رجایی مطرح شد، در دستور کار است و ساخت خوابگاه دانشجویی مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر قرار است خوابگاهی بسازیم به  اعتبار نیاز دارد و  اعتبار بودجه‌ها به صورت سالانه دیده می‌شود.  عدد و رقمی که سال گذشته بابت تجهیز کارگاه‌های دانشجویی هزینه شده است، به نسبت سال‌های گذشته بی‌نظیر است اما با ایده‌آل فاصله داریم.

کاظمی در ادامه با اشاره به موضوع افزایش سن دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان نیز گفت: افزایش سن دانشجویان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان به‌عنوان مطالبه عمومی از قبل مطرح بود و در شورای عالی انقلاب فرهنگی و  شورای عالی آموزش و پرورش نیز مطرح شد و هنوز هم ابلاغ نشده است و مورد  کار کارشناسی است  لذا تا زمانی که رئیس‌جمهور ابلاغ نکرده، هنوز قطعی نیست.

وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد:  سال گذشته سامانه‌های سرمایشی و گرمایشی ۲۲ هزار کلاس درس را استاندارد کردیم و امسال هم ۲۰ هزار کلاس درس را انجام دادیم از طرفی ۱۱۰ هزار کلاس درس را با گروه‌های جهادی بهسازی و نوسازی کردیم .

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار