مدیرکل دفتر امور شوراهای و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش:
مدارس هیأت امنایی الگویی برای مردمیسازی آموزشوپرورش است
تهران (پانا) - مدیرکل دفتر امور شوراهای و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش بر توانمندسازی مدیران و الگوبرداری این مدارس برای مردمیسازی نظام آموزشی با تشکیل و بهرهگیری از هیأتامنای توانمند تأکید کرد.
گردهمایی مدیران مدارس هیأتامنایی استان سمنان تخصصی که با هدف تبیین سیاستها و انتظارات وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. محمد خرم با تقدیر از زحمات مدیران در سال گذشته، اظهار کرد: هدف اصلی ما در این گردهمایی، ایجاد همافزایی و گفتوگوی مستقیم با مدیران خط مقدم آموزش در استانهاست.
وی با مروری بر تاریخچه قانونی مدارس هیأت امنایی، تصریح کرد: مدارس هیأت امنایی بر اساس مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش و با هدف بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی و محلی شکل گرفتهاند. فلسفه وجودی این مدارس، مشارکتپذیری است و باید به عنوان الگویی برای سایر مدارس کشور عمل کنند.
مدیرکل دفتر امور شوراهای و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: هرچه ارتباط مدیران با اولیا و خیرین عمیقتر باشد و از ظرفیت فکری و اجرایی جامعه محلی خود بهتر استفاده کنند، در کیفیسازی آموزش و پرورش منطقه خود موفقتر خواهند بود.
خرم در بخش دیگری از سخنان خود، تشکیل هیأتامنای توانمند و فعال را رکن اصلی موفقیت این مدارس دانست و گفت: شما موظفید بر اساس آییننامه اجرایی، هیأتامنایی متشکل از افراد خوشفکر، توانمند و دلسوز تشکیل دهید و ماهی یکبار با آنان جلسه برگزار کنید. اگر هیأت امنا به درستی تشکیل و از آن استفاده نشود، هدف اصلی قانونگذار که همان مردمیسازی است، محقق نخواهد شد.
مدیرکل دفتر امور شوراهای و مناطق آزاد تجاری وزارت آموزش و پرورش با تجلیل از مقام شامخ معلمی، گفت: شغل شما یک شغل عادی نیست، بلکه یک ایثارگری است. شما دارید برای آینده این کشور سرمایهگذاری میکنید. استانداران، وزیران و مدیران آینده کشور، امروز در کلاسهای درس شما نشستهاند و باید با ایجاد محیط آرام و صمیمی برای خدمترسانی بیشتر استفاده نمود
							
ارسال دیدگاه