قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی:

افزایش سهمیه عمره دانش‌آموزی به سه هزار نفر/ تلاش می‌کنیم هر مدرسه یک خبرنگار داشته باشد

تهران (پانا) - قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی کشور گفت ‌امسال سهمیه عمره دانش‌آموزی به سه هزار نفر افزایش یافته است و از استان‌ها انتظار همکاری و اهتمام ویژه در برگزاری منظم ‌برنامه‌ها را داریم.

کد مطلب: ۱۶۱۸۲۱۵
لینک کوتاه کپی شد
افزایش سهمیه عمره دانش‌آموزی به سه هزار نفر/ تلاش می‌کنیم هر مدرسه یک خبرنگار داشته باشد

به گزارش خبرنگار پانا؛ نشست  قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی کشور  با معاونان پرورشی، تربیت‌بدنی و مسئولان سازمان دانش‌آموزی مناطق و نواحی استان آذربایجان شرقی امروز در سازمان دانش‌آموزی برگزار شد. 

علی فلاحتکار  با اشاره به تحولات ایجاد شده در سطح کشور پس از انتصاب مدیران جدید سازمان دانش‌آموزی گفت: از روزی که به سازمان دانش‌آموزی آمدید، تحولات ویژه‌ای در سطح ملی شکل گرفته است. رسانه‌های سازمان در زمینه جهاد تبیین و فعالیت‌های تربیتی، نقش برجسته‌ای دارند و در سطح استان نیز همکاری موثر با آقای علیزاده و همکاران ایشان موجب رونق سازمان شده است.

 قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی کشور  با تشکر ویژه از معاون پرورشی استان آذربایجان شرقی، به ظرفیت‌های سازمان دانش‌آموزی اشاره کرد و افزود: با وجود عدم تخصیص اعتبار ریالی از آغاز سال تحصیلی، برگزاری اردوها و برنامه‌های ملی با تلاش ایشان و همکاری شما موجب دلگرمی معاونان پرورشی شد. سازمان دانش‌آموزی به عنوان نهاد عمومی غیر دولتی، نقش موثری در تربیت سیاسی و اجتماعی دانش‌آموزان و ایجاد کنشگری آنان دارد. اقدامات اخیر شامل افزایش بودجه استان‌ها، راه‌اندازی اردوهای ملی مسئله‌محور و برگزاری پیش‌اردوهای آموزشی، ظرفیت عظیمی برای توسعه فعالیت‌های دانش‌آموزی فراهم کرده است.

وی  ‌به اهمیت احیای مناسک تربیتی و تربیت مربی اشاره کرد و گفت: سال اول فعالیت ما تمرکز بر تربیت مربیان و فعال‌سازی ظرفیت‌های کنشگری دانش‌آموزان در استان‌ها بود. اردوهای ملی تمشک و یاوران انقلاب و مقاومت، تجربه‌ای موفق و ارزشمند برای دانش‌آموزان ایجاد کرده است.

فلاحتکار درباره برنامه‌های سال دوم فعالیت سازمان گفت: تمرکز اصلی بر بازگشت به مدرسه و منطقه است. در این راستا، مارکت کنشگری منطبق بر زیست‌بوم مدرسه طراحی شده است تا فعالیت‌های اجتماعی دانش‌آموزان با مدیریت مدرسه هماهنگ و سازنده باشد و در عین حال مطابق با ذائقه نوجوانان امروز باشد.

قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی کشور  در ادامه، برنامه‌های مجلس دانش‌آموزی دوره سیزدهم را تشریح کرد و گفت: انتخابات این دوره همزمان با برگزاری مجلس دوازدهم برگزار خواهد شد تا خلایی در فعالیت‌ها ایجاد نشود. شورای دانش‌آموزی مناطق و استان‌ها شکل خواهد گرفت و نقش کلیدی در ایجاد زیست‌بوم دانش‌آموزی و نظام ارزیابی پرورشی خواهد داشت.

وی در پایان به فعالیت‌های خبرگزاری پانا و عمره دانش‌آموزی اشاره کرد و افزود: تمام تلاش سازمان بر این است که هر مدرسه یک خبرنگار داشته باشد و دانش‌آموزان علاقه‌مند به خبرنگاری و مسائل کلان تربیتی و اجتماعی فرصت آموزش و مشارکت پیدا کنند. همچنین امسال سهمیه عمره دانش‌آموزی به سه هزار نفر افزایش یافته است و از استان‌ها انتظار همکاری و اهتمام ویژه در برگزاری منظم این برنامه‌ها داریم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار