رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی:
۳ هزار و ۵۵۰ طرح رسیده به جشنواره آفرینو در حال ارزیابی و بررسی نهایی است
تهران (پانا) - نشست تخصصی دومین جشنواره ملی آفرینو با حضور احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش، رضا زینیوند مدیرکل مدارس و مراکز غیر دولتی و سایر اعضا در دفتر معاون وزیر برگزار شد.

احمد محمودزاده معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برگزاری دومین جشنواره ملی آفرینو، گفت: این جشنواره از اقدامات مهم سازمان در راستای اجرایی سازی منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پیرامون مدارس غیر دولتی است و لذا باید با دقت، حساسیت و ظرافت تمام برگزار شود.
وی تسری و اشاعه خلاقیتهای مدارس غیردولتی به سایر مدارس را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره دانست و گفت: باید در بررسی آثار ارائه شده دقت زیادی بکار برده شود تا بهترین و جامعترین ابتکارات و خلاقیتها انتخاب و به سایر مدارس ارائه شود.
محمودزاده برگزاری نمایشگاه از دستاوردها، ابتکارات و خلاقیت های مدارس و مراکز غیر دولتی در قالب جشنواره ملی آفرینو را از اهداف مورد توجه این رویداد ملی دانست و گفت: بر حسب شرایط، نمایشگاه ملی آثار منتخب، بهصورت حضوری یا نیمهحضوری و مجازی برگزار میگردد و شیوه های برگزاری آن جهت آمادگی شرکتکنندگان اطلاع رسانی خواهد شد.
وی در ادامه افزود: آثار دارای قابلیت اجرایی، پس از تأیید نهایی، در قالب مقالات علمی و فیلمهای آموزشی در «سامانه مشارکتها» بارگذاری و در اختیار کلیه مدارس و معلمان کشور قرار میگیرد تا زمینه تعمیم و بهرهبرداری ملی از آنها به شکل مطلوب فراهم شود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی با تاکید بر اینکه ۳ هزار و ۵۵۰ طرح رسیده به دبیرخانه جشنواره در حال برررسی و طی مراحل ارزیابی و داوری میباشند، گفت: تمامی تلاش ما بر این است که داوری آثار تا پایان روز بیستم شهریورماه خاتمه یافته و نتیجه نهایی برای اتخاذ تصمیمات بعدی ارائه شود.
ارسال دیدگاه