کارسوق علوم اعصاب و فناوری‌های شناختی در مدارس سمپاد اجرا می‌شود

تهران (پانا) - جلسه هماهنگی اجرای کارسوق علوم اعصاب و فناوری‌های شناختی با حضور نمایندگان سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و اداره استعدادهای درخشان شهر تهران برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۹۷۱۷۰
لینک کوتاه کپی شد
کارسوق علوم اعصاب و فناوری‌های شناختی در مدارس سمپاد اجرا می‌شود

جلسه هماهنگی اجرای کارسوق علوم اعصاب و فناوری‌های شناختی با حضور نمایندگانی از سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و اداره استعدادهای درخشان شهر تهران،  در سالن جلسات سازمان برگزار شد.

در این جلسه  الهام  یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با تأکید بر اهمیت علوم و فناوری‌های شناختی برای دانش‌آموزان سمپاد، بر ضرورت اجرای این کارسوق در سال تحصیلی پیشرو تاکید کرد و گفت:  اختلاف‌نظرهایی بین تیم علمی در خصوص تمرکز بیشتر بر علوم اعصاب یا علوم شناختی وجود دارد. ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی انتظار دارد یک فرد با جایگاه حقوقی معتبر به عنوان دبیر اجرایی و علمی معرفی شود تا تفاهم‌نامه‌ای در این زمینه منعقد شود و کلیه اعضا بر سر موضوع کارسوق به توافق برسند.

فرهاد فتحی‌نژاد، معاون برنامه‌ریزی و مدیریت مدارس سمپاد  بر لزوم جذاب و کاربردی بودن محتوای کارسوق برای دانش‌آموزان تاکید کرد و افزود: علاقه سازمان بیشتر به سمت علوم شناختی است. برای پیشبرد بهتر برنامه‌ها و فعالیت‌های کارسوق، یکی از مدارس سمپاد دخترانه شهر تهران به عنوان دبیرخانه اجرایی معرفی شود و ارتباط مستقیم گروه معرفی شده با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ضروری نیست و این مسئولیت بر عهده سازمان قرار گیرد.

در پایان جلسه مقرر شد که پس از بازنگری شیوه‌نامه و تعیین منابع مالی، نسخه نهایی آن طی هفته آینده توسط اداره استعدادهای درخشان شهر تهران کتباً به سازمان ارسال شود. هماهنگی‌های لازم بین اعضای تیم انجام و فرد مورد نظر به عنوان دبیر علمی و اجرایی به سازمان معرفی شود و یکی از مدارس دخترانه سمپاد شهر تهران به عنوان دبیرخانه اجرایی معرفی شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار