معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد:

توسعه همه‌جانبه تنها از طریق آموزش و پرورش ممکن خواهد بود‌

کسب رتبه اول سیستان‌و‌بلوچستان در طرح اجتماعات یادگیری و اصلاح روش‌های آموزشی و تحول در محیط‌های یادگیری‌

تهران (پانا) - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از کسب رتبه اول کشوری در طرح اجتماعات یادگیری و اصلاح روش‌های آموزشی و تحول در محیط‌های یادگیری توسط اداره کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۸۶۸۷۰
لینک کوتاه کپی شد
توسعه همه‌جانبه تنها از طریق آموزش و پرورش ممکن خواهد بود‌

رضوان حکیم‌زاده در آیین اختتامیه همایش اجتماعات یادگیری که در محل کانون فرهنگی تربیتی شهید مسلم کیخا زاهدان برگزار شد‌ ضمن تقدیر و تشکر از توجه ویژه همکاران این استان به این طرح، گفت: اهتمام ویژه همکاران سیستان و بلوچستان نشانگر این است که پیام ویژه دولت چهاردهم یعنی اولویت آموزش و پرورش در همه امور به‌خوبی در این استان شنیده شده است.  

وی با اشاره به کسب رتبه برتر کشوری در طرح ملی اجتماعات یادگیری توسط اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، افزود: این دستاورد بزرگ و ارزشمند حاصل ذوق و تلاش معلمان این سامان در حوزه تعلیم و تربیت است که بر خود لازم می‌دانم این موفقیت را به شما همکاران گرامی و جامعه بزرگ فرهنگیان استان تبریک عرض کنم. 

حکیم‌زاده عنوان کرد: استان سیستان و بلوچستان با کسب این موفقیت باری دیگر نشان داد که می‌توان با انگیزه و اشتیاق تمام کارها را ممکن کرد و رو به جلو گام برداشت.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم و توجه ویژه ریاست محترم جمهور به مقوله و جایگاه آموزش و پرورش بیان داشت: این موضوع که دستگاه تعلیم و تربیت به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت چهاردهم است؛ یک فرصت بی‌نظیر برای ماست و ما را به‌سمت توسعه همه‌جانبه سوق خواهد داد؛  زیرا که توسعه همه‌جانبه تنها از طریق آموزش و پرورش ممکن خواهد بود.

حکیم‌زاده گفت: توجه به آموزش و پرورش یک سرمایه‌گذاری ماندگار خواهد بود که در آینده تاثیر خود را نشان خواهد داد؛ امروز در دولت چهاردهم شاهد این موضوع هستیم که دستگاه آموزش و پرورش با اولویت، در کانون توجه قرار دارد. 

وی تحول در آموزش و پرورش را پایه و اساس توسعه و رشد جامعه دانست و گفت: پژوهش‌های مختلف نشان داده که اگر خواهان توسعه و رشد جامعه در زمینه‌های مختلف هستیم؛ هیچ راهی کوتاه‌تر و مهم‌تر از آموزش و پرورش در این خصوص وجود ندارد؛ بر همین اساس یکی از مهم‌ترین خواسته‌های ریاست محترم جمهور ارائه آموزش با کیفیت در مدارس دولتی است؛ چراکه تحول در آموزش و پرورش نقشی بسیار اساسی در افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های جانبی در حوزه‌های مختلف را به همراه خواهد داشت. 

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به چالش‌های دستگاه تعلیم و تربیت در زمان کرونا اظهار داشت: در دوره کرونا علاوه بر چالش‌هایی که به همراه داشت؛ شاهد توانمندی همکارانمان در حوزه تولید محتوای آموزشی بودیم و این طرح به ما کمک خواهد کرد تا با تکیه بر توانایی همکاران و این ظرفیت بزرگ شاهد جوشش و پویایی دانش‌آموزان در کلاس‌های درس به‌عنوان اولین پایگاه دانایی باشیم.

وی در پایان خطاب به همکاران این استان گفت: انگیزه و شوق و اشتیاق شما همکاران در کنار مدیریت مدبرانه در استان باعث شده تا استان پهناور سیستان و بلوچستان در عرصه‌های مختلف خوش بدرخشد و می‌توان گفت مهم‌ترین سرمایه این استان نیروی انسانی توانمند آن است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار