جزئیات سفر ‌وزیر آموزش و پرورش به استان کرمان در روز ۸ خرداد

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش در هشتمین روز از خرداد‌ماه ۱۴۰۴ با سفر به استان کرمان، چند پروژه عمرانی را در شهرستان‌های جیرفت و کهنوج افتتاح و کلنگ‌زنی و در جلسه شورای آموزش و پرورش و نهضت مدرسه‌سازی این استان شرکت خواهد کرد.

کد مطلب: ۱۵۷۳۴۲۰
لینک کوتاه کپی شد
جزئیات سفر ‌وزیر آموزش و پرورش به استان کرمان در روز 8 خرداد

‌علیرضا کاظمی در سفری یک روزه به منظور کلنگ‌زنی و افتتاح پروژه‌های عمرانی و شرکت در جلسه شورای آموزش و پرورش و نهضت مدرسه‌سازی صبح روز پنجشنبه ۸ خرداد ماه به استان کرمان سفر خواهد کرد.

وزیر آموزش و پرورش در ابتدا ضمن حضور در گلزار شهدای جیرفت در آئین افتتاح مدرسه شش کلاسه قدس سرجاز و سپس در آئین کلنگ‌زنی مدرسه ۱۲ کلاسه شاهد، شرکت خواهد کرد.

حضور در نشست تخصصی نهضت مدرسه‌سازی و شورای آموزش و پرورش شهرستان‌های جیرفت، عنبر‌آباد، کهنوج، فاریاب، منوجان، قلعه‌گنج، رودبار جنوب و جازموریان نیز از دیگر برنامه‌های حضور کاظمی در استان کرمان خواهد بود.‌

وزیر آموزش و پرورش از مدارس فرسوده شهر عنبرآباد نیز بازدید و به شهرستان کهنوج سفر می‌کند.

شرکت در آیین افتتاح خوابگاه دبیرستان‌ دخترانه عشایری حضرت زهرا کهنوج و کلنگ‌زنی سالن ورزشی سقف‌بلند این دبیرستان از مهمترین برنامه‌های سفر وزیر آموزش و پرورش به شهرستان کهنوج خواهد بود.

کلنگ احداث کلینیک درمانی فرهنگیان شهرستان کهنوج و بازدید از مدارس فرسوده شهرستان کهنوج پایان‌بخش برنامه‌های سفر وزیر آموزش و پرورش به استان کرمان خواهد بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار