‌وزیر آموزش و پرورش در دیدرا رئیس فدراسیون فوتبال تاکید کرد:

ضرورت تدوین الگویی برای برگزاری لیگ فوتبال در سطح مدارس

تهران (پانا) - تنظیم تفاهم‌نامه مشترک برای اتصال المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای به استعدادیابی فوتبال در مدارس کشور در دستور کار قرار گرفت.

کد مطلب: ۱۵۷۱۶۷۶
لینک کوتاه کپی شد
ضرورت تدوین الگویی برای برگزاری لیگ فوتبال در سطح مدارس

علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در دیدار مهدی تاج و مهدی محمدنبی رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال، در خصوص همکاری‌های بیشتر میان وزارت آموزش و پرورش و فدراسیون فوتبال در رابطه با استعدادیابی و توسعه فوتبال در مدارس کشور گفت‌وگو کرد.

در این دیدار علیرضا کاظمی با اشاره به اهمیت ویژه رشته فوتبال در ورزش دنیا، بر اهتمام ویژه این وزارتخانه برای سرمایه‌گذاری ساختارمند و نظام‌مند در حوزه فوتبال مدارس تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت فوتبال و فوتسال در نشاط ‌آفرینی در مدارس، خاطرنشان کرد: «باید با هم‌افزایی با فدراسیون فوتبال به دنبال تدوین الگویی در زمینه برگزاری لیگ فوتبال در سطح مدارس باشیم.»

در ادامه این دیدار محمد جعفری؛ معاون وزیر آموزش و پرورش به آمار رشد تعداد چمن‌های مصنوعی درون مدرسه‌ای در طرح شهید‌سلیمانی در سال‌های اخیر اشاره کرد و زیرساخت‌های این وزارتخانه را برای رشد و توسعه فوتبال در مدارس کشور قابل توجه خواند.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت همچنین برگزاری پرقدرت المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای را از مطالبات ویژه وزیر آموزش و پرورش خواند‌ و اعلام آمادگی کرد تا در زمینه استعدادیابی با فدراسیون فوتبال همکاری‌های مشترک شکل گیرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار