فرمانده سپاه ناحیه شهرستان اهر:

حضرت زهرا (س) قله فضیلت زنان جهان است

اهر (پانا) - فرمانده سپاه ناحیه شهرستان اهر شخصیت بی‌نظیر حضرت فاطمه(س) را برترین الگوی زن مسلمان عنوان کرد و نقش مادران را در تربیت نسل سالم و جامعه‌ساز بسیار مهم برشمرد.

کد مطلب: ۱۶۴۵۷۴۱
لینک کوتاه کپی شد
حضرت زهرا (س) قله فضیلت زنان جهان است

سرهنگ پاسدار توکل فرهادی در آیین مراسم روز زن با تأکید بر اینکه اگر زن تربیت شود، جامعه تربیت می‌شود، گفت: ملت‌ها با زنانی انسان‌ساز به تعالی می‌رسند و بی‌توجهی به جایگاه زن، انحطاط فرهنگی و اجتماعی را به‌دنبال دارد.

وی حضرت زهرا(س) را قله فضیلت زنان جهان خواند و افزود: تربیت شخصیت‌هایی چون امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) نشان‌دهنده نقش تاریخی و تمدن‌ساز یک مادر است.

فرهادی با اشاره به برنامه‌ریزی دشمنان برای تضعیف بنیان خانواده، بانوان را در خط مقدم جنگ نرم علیه ارزش‌های خانوادگی دانست و گفت: استحکام خانواده ضامن سلامت جامعه است و زنان در ایجاد آرامش، تربیت نسل و هدایت معنوی خانواده نقشی بی‌بدیل دارند.

وی با اشاره‌ای کوتاه به سیره تاریخی حضرت زهرا(س) گفت: آن حضرت حتی پس از رحلت پیامبر اکرم(ص)، با دعوت و ارشاد کسانی که از بیعت و پیمان‌های خود عقب‌نشینی کردند، بر ضرورت پاسداشت حق، وفاداری و حفظ انسجام امت تأکید نمود.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان اهر در پایان خاطرنشان کرد: نگاه اسلام بر محوریت زن در تربیت، اخلاق و رشد معنوی خانواده است و جامعه‌ای که زن در آن به جایگاه واقعی خود برسد، مسیر تعالی و پیشرفت را خواهد پیمود.

در پایان مراسم با حضور فرمانده سپاه ناحیه شهرستان اهر از بانوان موفق توسط بسیج جامعه خواهران سپاه ناحیه اهر تجلیل بعمل آمد. 

خبرنگار : دانش آموز: فریبا محمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار