توزیع پنج هزار بسته آموزشی در چابهار و نیکشهر
زاهدان(پانا)- معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار گفت:پنج هزار بسته آموزشی در بین دانش آموزان محروم چابهار، کنارک و نیکشهر در حال توزیع است که شامل نوشت افزار، کتاب و وسایل کمک آموزشی می شود.
    محمداکبر چاکرزهی اظهار کرد: این بسته های آموزشی و فرهنگی با همکاری و همراهی موسسات غیردولتی راه رشد، انجمن های چابهار و جمعی از جوانان تهیه و در حال توزیع است.
    وی افزود: بیش از ۵۰ تا ۶۰ هزار دانش آموزان چابهار، کنارک و نیکشهر نیازمند نوشت افزار، کیف، کفش و مانتو هستند.
    معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد چابهار به کمبود شدید فضای آموزشی و امکانات کمک آموزشی اشاره کرد و گفت: دانش آموزان حتی از آب آشامیدنی محروم اند و بیشتر مدارس فاقد سرویس بهداشتی و برق هستند.
    وی مشارکت بیشتر خیران برای تامین نوشت افزار، ساخت مدارس استاندارد و حل مشکلات آموزشی و پرورش چابهار را خواستار شد.
    چاکرزهی اظهار داشت: بسته های آموزشی و فرهنگی در مناطق محروم چادران کنارک، دشتیاری و روستاهای نیکشهر توزیع می شوند.
    فرماندار سابق خاش گفت: منطقه آزاد چابهار در راستای مسئولیت اجتماعی کمک و مساعدت های خوبی به دانش آموزان کرده و ساخت مدارس در روستای تیس، مرادآباد و سایر نقاط چابهار و کنارک نمونه ای از توجه این منطقه به آموزش است.
  
خبرنگار/ مبین جلال کمالی
							
ارسال دیدگاه