فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز:

عتبات عالیات بزرگ‌ترین اجتماع معنوی جهان اسلام است

کرج(پانا)- فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز گفت: همزمان با آغاز اعزام کاروان‌های دانشجویی به مراسم باشکوه پیاده‌روی اربعین حسینی، جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه فرهنگیان امیرکبیر استان البرز با بدرقه مسئولان، راهی عتبات عالیات شدند تا در بزرگ‌ترین اجتماع معنوی جهان اسلام حضور یابند.

کد مطلب: ۱۷۲۵۴۳۲
لینک کوتاه کپی شد
عتبات عالیات بزرگ‌ترین اجتماع معنوی جهان اسلام است

مصطفی ترابی، در آیین بدرقه کاروان دانشجویی دختران دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با پانا از اعزام دانشجومعلمان این استان برای حضور در پیاده‌روی اربعین خبر داد و اظهار کرد: «امسال نیز همانند سال‌های گذشته، اعزام کاروان‌های دانشجویی به کربلای معلی با شور و استقبال چشمگیر دانشجویان در دستور کار دانشگاه‌های استان قرار گرفته و برنامه‌ریزی‌های لازم برای اعزام زائران انجام شده است.»

وی با اشاره به مشارکت دانشگاه‌های علوم پزشکی، فرهنگیان، خوارزمی و دانشگاه آزاد اسلامی در این حرکت فرهنگی و معنوی افزود: «این دانشگاه‌ها با ثبت‌نام از دانشجویان، هماهنگی‌های اجرایی و برنامه‌ریزی دقیق، شرایط حضور دانشجویان در مراسم اربعین حسینی را فراهم کرده‌اند و در روزهای آینده نیز سایر کاروان‌های دانشگاهی به تدریج عازم عراق و عتبات عالیات خواهند شد.»

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز با قدردانی از همکاری مسئولان، نهادهای فرهنگی و شورای فرهنگی دانشگاه‌ها، نقش بسیج دانشجویی را در خدمت‌رسانی به زائران دانشجو بسیار مهم دانست و تصریح کرد: «خدمت به زائران اربعین، افتخاری بزرگ برای مجموعه بسیج دانشجویی است و این مجموعه با تمام ظرفیت خود تلاش می‌کند تا زمینه حضور مطلوب و بهره‌مندی هرچه بیشتر دانشجویان از این سفر معنوی را فراهم کند.»

ترابی با بیان اینکه پیاده‌روی اربعین تنها یک سفر زیارتی نیست، بلکه مدرسه‌ای برای تربیت نسل جوان محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: «تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که دانشجویان پس از بازگشت از این سفر، علاوه‌بر رشد معنوی و تقویت ارتباط خود با اهل‌بیت(ع)، در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و تشکیلاتی نیز فعال‌تر و اثرگذارتر ظاهر می‌شوند و این تحول، آثار خود را در ادامه مسیر زندگی فردی و اجتماعی آنان نشان می‌دهد.»

وی مهم‌ترین دستاورد این حرکت عظیم را شکل‌گیری تحول عمیق فردی و اجتماعی در میان دانشجویان عنوان کرد و افزود: «محبت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع)، زمینه‌ساز تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری، همدلی، انسجام تشکیلاتی و حضور مؤثر جوانان در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی است.»

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز در پایان ضمن آرزوی سفری همراه با سلامت، امنیت و بهره‌مندی معنوی برای زائران دانشجو، ابراز امیدواری کرد که این حضور ارزشمند، زمینه‌ساز رشد معنوی و تقویت روحیه انقلابی و خدمت‌گزاری در میان دانشجویان باشد.

 

خبرنگار : سوسن دهقانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار