رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز:

صدای حماسه دانش‌آموزان، لرزه بر اندام استکبار انداخت

کرج(پانا)- رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز بیان کرد: در مراسم هزار نفری سرود مدارس شاهد استان البرز که به مناسبت شهادت «رهبر شهید» ایران برگزار شد، صدای حماسه دانش‌آموزان، لرزه بر اندام استکبار انداخت تا دشمنان بدانند نسل جدید ایران برای ایستادگی و دفاع از میهن، آماده‌ترین نیروها هستند.

کد مطلب: ۱۷۲۰۵۴۸
لینک کوتاه کپی شد
صدای حماسه دانش‌آموزان، لرزه بر اندام استکبار انداخت

امیرحسین فراغت در گفت‌وگو با پانا در تشریح اهداف برگزاری مراسم هزار نفری سرود مدارس شاهد البرز به مناسبت شهادت «رهبر شهید» ایران، عنوان کرد: «با توجه به شرایط و حساسیت‌های کنونی کشور، این برنامه با سه هدف کلیدی تقویت روحیه ایستادگی، نهادینه‌سازی تفکر استکبارستیزی و افزایش انسجام ملی طراحی شد؛ که دانش‌آموزان بهترین و کلیدی‌ترین نیروها در پیشبرد این اهداف راهبردی هستند.»

وی با تشریح کارکردهای این برنامه افزود: «اجرای چنین برنامه‌هایی از یک سو باعث تقویت روحیه ضد استکباری و پیوند عمیق‌تر میان مردم می‌شود و از سوی دیگر، پیامی قاطع به دشمنان می‌فرستد که تا زمانی که جوانان و مردم ایران در صحنه حضور دارند، هیچ گزندی به این آب و خاک نخواهد رسید.»

فراغت تصریح کرد: «هدف نهایی این اقدامات حفظ صلابت و پایداری در برابر هرگونه ظلم و ستم است و این ایستادگی تا دستیابی به پیروزی نهایی ادامه خواهد داشت.»

رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به عظمت و باشکوه بودن مراسم هزار نفری سرود دانش‌آموزان مدارس شاهد، اظهار کرد: «حضور پرشور دانش‌آموزان در این گردهمایی، گواه عمق باورهای ارزشمند نسل جوان به آرمان‌های انقلاب اسلامی است.»

وی در پایان بر اهمیت حفظ پیوند میان نسل جوان و مسیر شهادت تأکید کرد و گفت: «ما وظیفه داریم با برگزاری چنین رویدادهایی، این پیوند را مستحکم کرده و دانش‌آموزان را برای مواجهه با چالش‌های آینده آماده سازیم. این گردهمایی تنها یک مراسم صرف نیست، بلکه تجلی هوشیاری ملت در برابر تهدیدات است؛ جایی که صدای سرود دانش‌آموزان، پژواک فریاد حق در برابر باطل خواهد بود.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز: فاطمه زهرا تجری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار