فرماندار شهرستان نظرآباد:

بزرگ‌ترین موکب مسیر زائران تشییع رهبر شهید در نظرآباد برپا شد

نظرآباد(پانا)- فرماندار شهرستان نظرآباد گفت: شهرستان نظرآباد با راه‌اندازی یکی از بزرگ‌ترین مواکب مسیر زائران، ظرفیت اسکان، پذیرایی و ارائه خدمات شبانه‌روزی به شرکت‌کنندگان در آیین تشییع رهبر شهید را فراهم کرده و تمامی دستگاه‌ها برای خدمت‌رسانی آماده هستند.

کد مطلب: ۱۷۱۷۰۱۸
لینک کوتاه کپی شد
حجم فایل ویدیویی : ۳۳.۶۵M مدت زمان فایل ویدیویی : ۱۰:۴۲:۴۱ دانلود فایل

قدرت‌الله شمیرانی در حاشیه بازدید از موکب فخرایران شهرستان نظرآباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ستاد تشییع شهرستان همانند دیگر نقاط کشور، آمادگی کامل برای استقبال و خدمت‌رسانی به زائران و شرکت‌کنندگان در آیین تشییع رهبر شهید را دارد و همه ظرفیت‌های شهرستان برای میزبانی شایسته از مردم بسیج شده است.

وی افزود: موکب اصلی شهرستان در مجموعه فخرایران با وسعت حدود ۳ هزار متر مربع راه‌اندازی شده و امکان اسکان شبانه‌روزی حدود دو هزار نفر را فراهم کرده است. همچنین برای اسکان چندروزه حدود ۱۵ هزار نفر در سطح شهرستان برنامه‌ریزی شده تا زائران بدون دغدغه از خدمات استفاده کنند.

فرماندار نظرآباد عنوان کرد: در این موکب خدمات متنوعی از جمله درمانگاه، اورژانس، آتش‌نشانی، تعمیرگاه خودرو، تعمیرات تلفن همراه، تعویض روغنی، نانوایی سیار، نانوایی فطیرپز، ایستگاه‌های صلواتی، غرفه بانوان مادر و کودک پیش‌بینی شده تا نیازهای مختلف زائران به صورت شبانه‌روزی تأمین شود.

وی ادامه داد: برای پذیرایی از مهمانان، حدود ۱۵۰ هزار پرس غذا در کنار انواع میان‌وعده، شربت، هندوانه و دیگر اقلام مورد نیاز تدارک دیده شده است. این خدمات از دوازدهم تا پانزدهم به صورت مستمر ارائه خواهد شد تا زائران در طول مسیر از امکانات مناسب بهره‌مند شوند.

شمیرانی خاطرنشان کرد: موکب دوم شهرستان نیز در محدوده روبه‌روی هشتگرد با مدیریت بخشداری تنکمان برپا شده و با استقرار غرفه‌های متعدد، آماده خدمت‌رسانی به زائران است. همچنین برای مراسم بدرقه نیز محل مستقلی پیش‌بینی شده که خدمات آن مشابه موکب اصلی خواهد بود.

وی اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای عمومی، گروه‌های مردمی، خیران و اصحاب رسانه در این حرکت بزرگ فرهنگی مشارکت دارند و این همدلی، جلوه‌ای از وحدت و روحیه خدمت‌رسانی مردم شهرستان نظرآباد در میزبانی از زائران است.

فرماندار نظرآباد گفت: بیش از هزار خانواده نظرآبادی نیز آمادگی خود را برای اسکان مهمانان اعلام کرده‌اند که این اقدام ارزشمند، نماد فرهنگ مهمان‌نوازی و روحیه ایثار مردم شهرستان است و نشان می‌دهد مردم با همه توان برای خدمت به زائران و بدرقه رهبر شهید در میدان حضور دارند.

وی در پایان تأکید کرد: همه امکانات شهرستان با یک اراده جمعی برای ارائه بهترین خدمات به زائران به کار گرفته شده است و امیدواریم این میزبانی در شأن مردم عزیز ایران و شرکت‌کنندگان در این آیین بزرگ و ماندگار باشد.

خبرنگار : فاطمه کاوندی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار