مدیرکل شیلات گلستان:

رهاسازی ۱۰۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی در گلستان کلید خورد

گلستان(پانا)__مدیرکل شیلات گلستان از آغاز رهاسازی ۱۰۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی استخوانی و خاویاری در رودخانه‌های منتهی به دریای خزر خبر داد و گفت: این اقدام با هدف حفظ ذخایر آبزیان و تقویت اکوسیستم دریای خزر انجام می‌شود.

کد مطلب: ۱۷۰۵۸۰۳
لینک کوتاه کپی شد
رهاسازی ۱۰۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی در گلستان کلید خورد

اسماعیل جباری در حاشیه مراسم آغاز رهاسازی بچه‌ماهیان در گرگانرود اعلام کرد: سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی استخوانی و غضروفی در مراکز تکثیر کشور تولید و برای بازسازی ذخایر دریای خزر رهاسازی می‌شود که سهم گلستان به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی این حوزه، حدود یک‌پنجم تولید کشور است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه تکثیر آبزیان ادامه داد: مراکز تکثیر ماهیان استخوانی، تکثیر ماهیان خاویاری و حفاظت از ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری نقش مهمی در حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان دریای خزر دارند.

 مدیرکل شیلات گلستان خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از ۹۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی استخوانی و خاویاری در استان تولید شد که بیش از دو برابر برنامه ابلاغی سازمان شیلات ایران بود و با مشارکت صیادان و جوامع محلی در رودخانه‌های منتهی به خزر رهاسازی شد.

جباری ادامه داد: امسال نیز با وجود برنامه ابلاغی تولید ۵۰ میلیون قطعه بچه‌ماهی، بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه تولید شده و روند رهاسازی آن از امروز آغاز شده است.

وی یکی از دستاوردهای مهم شیلات گلستان را تکثیر موفق ماهی خاویاری قره‌برون عنوان کرد و گفت: برای نخستین بار این گونه در مرکز حفاظت از ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری شهید مرجانی با موفقیت تکثیر شده و اکنون بیش از ۵۰۰ هزار قطعه بچه‌ماهی قره‌برون آماده رهاسازی در رودخانه‌های منتهی به دریای خزر است.

مدیرکل شیلات گلستان در پایان یادآور شد: مولدین مورد نیاز مراکز تکثیر در فصل صید توسط صیادان بومی تأمین و در اختیار شیلات استان قرار می‌گیرد.

 

خبرنگار : زینب حشمت

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار