رئیس اداره فرهنگی و هنری آموزش و پرورش استان البرز:

بعثت مردم، پشتوانه نظام و بصیرت در برابر توطئه‌های دشمن است

کرج(پانا)- رئیس اداره فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان البرز، ضمن تشریح حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف، بر نقش بی‌بدیل آنان در خنثی‌سازی نقشه‌های دشمنان تأکید کرد و آینده‌ای روشن را در گرو بصیرت و اتحاد ملی دانست.

کد مطلب: ۱۷۰۲۴۲۳
لینک کوتاه کپی شد
بعثت مردم، پشتوانه نظام و بصیرت در برابر توطئه‌های دشمن است

علی قبادی در حاشیه برگزاری اجتماعات شبانه مردم استان البرز  در گفت‌وگو با پانا بیان کرد: «همانطور که قائد شهیدمان فرمودند، اگر خدای ناکرده مشکلی برای این نظام و مملکت ایجاد شود، این مردم همانند یک نیروی الهی مبعوث خواهند شد. حقیقتاً این بعثت و تجلی قدرت مردم را در طول این شب‌های اخیر، در این هشتاد و چهار شب، به وضوح شاهد بودیم.»

وی افزود: «با وجود اینکه ماهیت دشمنان و خباثت‌های آنان روز به روز برای مردم آشکارتر می‌شود، ما شاهد حضور پررنگ‌تر مردم و درک عمیق‌تر آنان به ماهیت پلید این توطئه‌ها هستیم. این حضور، نمایش اقتدار و اراده ملی است که همچون سپری محکم در برابر هرگونه تعدیدی ایستادگی می‌کند.»

قبادی تشریح کرد: «ان‌شاءالله این حضور پرشور و آگاهانه تداوم خواهد داشت و دشمنان به این بصیرت و فراست مردم پی خواهند برد که این ملت، همچون کوهی استوار، پای نظام مقدس خود ایستاده است. آنها باید درک کنند که نقشه‌های شومشان برای از بین بردن این کشور، با اراده پولادین و اتحاد مثال‌زدنی مردم، نقش بر آب خواهد شد.»

 رئیس اداره فرهنگی و هنری اداره کل آموزش و پرورش استان البرز در پایان تاکید کرد: «این حضور خودجوش و آگاهانه، در واقع همان 'باطل‌السیر' و نابودکننده تمامی نقشه‌های دشمنان است. مردم با حضور خود، نشان می‌دهند که حافظان اصلی این مرز و بوم و انقلاب هستند و اجازه نخواهند داد هیچ گزندی به استقلال و عزت این سرزمین وارد شود. این قدرت مردمی، تضمین کننده سربلندی و اقتدار ایران اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی است.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز: مهرسا خدری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار