گواردیولا: نامم روی سکو‌های اتحاد، بزرگترین هدیه برای پدرم در ۹۴ سالگی است

تهران (پانا) - امروز منچسترسیتی میزبان استون‌ویلا خواهد بود، اما تمام نگاه‌ها به نیمکت آبی‌ها دوخته شده است؛ جایی که پپ گواردیولا برای آخرین بار در نقش مربی، روی آن خواهد نشست.

کد مطلب: ۱۷۰۲۴۰۶
لینک کوتاه کپی شد
گواردیولا: نامم روی سکو‌های اتحاد، بزرگترین هدیه برای پدرم در ۹۴ سالگی است

پپ گواردیولا، مغز متفکر اسپانیایی دنیای فوتبال، امشب در حالی با منچسترسیتی وداع می‌کند که کارنامه‌ای درخشان از ۲۰ جام قهرمانی را به یادگار می‌گذارد. هر چند این وداع با از دست دادن قهرمانی لیگ برتر در رقابتی نفس‌گیر با آرسنالِ میکل آرتتا همراه شد، اما ورزشگاه اتحاد آماده است تا با باشکوه‌ترین شکل ممکن از مردی تقدیر کند که این باشگاه را از پایه دگرگون ساخت.

 

گواردیولا در آخرین مصاحبه خود پیش از این بازی، فضایی سرشار از احساسات را به تصویر کشید. او با اشاره به حضور پدر ۹۴ ساله‌اش در ورزشگاه گفت: «اینکه پدرم اینجا باشد و نام خانوادگی‌ام روی یکی از سکو‌های این ورزشگاه زیبا حک شود، یکی از بزرگ‌ترین افتخارات زندگی من است. این یک غرور وصف‌ناپذیر است.»

مدیران باشگاه منچسترسیتی فراتر از نام‌گذاری یک سکو، برنامه ساخت مجسمه‌ای برای گواردیولا را نیز نهایی کرده‌اند تا از دوران طلایی او که با نخستین قهرمانی تاریخی در لیگ قهرمانان اروپا همراه بود، برای همیشه یادگاری ماندگار باشد. گواردیولا در این باره تأکید کرد که حضور مدیرانی، چون بگریستاین و فران سوریانو عامل اصلی موفقیت او بوده است: «من همیشه احساس حمایت کامل می‌کردم؛ این پشتیبانی بود که به من انگیزه برد و ادامه دادن می‌داد.»

آخرین ایستگاه پپ در این سفر ده ساله، مصاف با استون‌ویلایی است که تحت هدایت اونای امری به تازگی موفق به کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا شده است. امشب، اتحاد نه فقط شاهد یک بازی، بلکه میزبان وداعی خواهد بود که نام گواردیولا را برای همیشه در تاریخ نه فقط منچستر، که تمام فوتبال جهان جاودانه کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار