معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش:

معلمان شهید، الهام‌بخش دانش‌آموزان هستند

تهران (پانا) - معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر لزوم زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای فرهنگی، گفت: معلمان شهید همیشه زنده و الهام‌بخش نسل‌های امروز و فردای این مرز و بوم هستند.

کد مطلب: ۱۶۹۷۰۷۴
لینک کوتاه کپی شد
معلمان شهید، الهام‌بخش دانش‌آموزان هستند

 محمد جعفری در گفت‌و‌گوی تلفنی با خانواده شهید «محمود نجفی؛» تنها معلم ورزش شهید جنگ تحمیلی سوم، با ابراز همدردی،  ایام هفته گرامیداشت مقام معلم را به آنان تبریک و شهادت این معلم را تبریک و تسلیت گفت.

در این گفت‌وگو، همسر شهیدنجفی با روایت خاطراتی از رشادت‌ها و فداکاری‌های این معلم شهید، از تلاش وی برای نجات دانش‌آموزان محبوس در سالن ورزشی در لامرد گفت و تاکید کرد: شهید‌نجفی همچون همه شهدا زنده است و روح بزرگش همواره در کنار خانواده احساس می شود.

 جعفری در پایان با تاکید بر لزوم زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای فرهنگی، گفت: معلمان شهید همیشه زنده و الهام‌بخش دانش‌آموزان نسل‌های امروز و فردای این مرز و بوم هستند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار