شهردار منطقه ۱۳ شهر تهران خبر داد:
بازسازی ۷۹۶ واحد مسکونی آسیب دیده جنگ
تهران (پانا) - شهردار منطقه ۱۳ شهر تهران گفت: بیش از ۷۹۶ واحد مسکونی آسیبدیده جنگ بازسازی شد.
سیدمحمدرحیم مرتضوی با اشاره به شتاب بخشی به روند بازسازی واحدهای مسکونی آسیبدیده با بازدید های مستمر و جلسات کارگروه ستاد بازسازی گفت: همزمان با آغاز جنگ تحمیلی سوم، ۱۱۵۴ ساختمان دچار آسیبهای جزئی ناشی از انفجار و اصابت شدند که در ابن راستا با همکاری گروه جهادی تعمیرات ۷۹۶ واحد به پایان رسید.
این مقام مسئول با اشاره به بازدیدهای میدانی انجام شده از کارگاه های جهادی گفت: تکمیل ۳۵۸ واحد باقیمانده از اولویتهای کارگروه بازسازی منطقه است و در این راستا عوامل مرتبط و گروههای جهادی بدون هیچ توقفی روند کار را پیگیری می کنند تا در کوتاهترین زمان ممکن عملیات مرمت را به پایان برسانند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۴۸۰ وسیله نقلیه آسیبدیده شامل ۴۴۰ خودرو و ۴۰ موتورسیکلت در این منطقه ثبت شده است.
مرتضوی ادامه داد: با حضور میدانی کارشناسان بیمه و همکاری کارگروه ستاد بازسازی این منطقه، تاکنون ۴۲۰ مورد از این وسایل نقلیه مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفته است.
شهردار منطقه۱۳ خاطرنشان کرد که مجموعه مدیریت شهری تا بازسازی کامل همه واحدهای آسیبدیده در کنار شهروندان خواهد بود.
ارسال دیدگاه