رئیس بسیج دانشجویی استان البرز:

دیدار با خانواده شهیده نازیلا تقی‌زاده تجدید میثاق با آرمان‌های شهداست

کرج(پانا)- رئیس بسیج دانشجویی استان البرز گفت: دیدار با خانواده شهیده نازیلا تقی‌زاده تجدید میثاق با آرمان‌های شهداست که بر ضرورت تداوم مسیر نورانی شهدا و پاسداری از آرمان‌های والای آنان تأکید می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۹۲۸۱۰
لینک کوتاه کپی شد
دیدار با خانواده شهیده نازیلا تقی‌زاده تجدید میثاق با آرمان‌های شهداست

مصطفی ترابی، از برگزاری دیدار صمیمانه جمعی از مسئولان ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با خانواده شهیده نازیلا تقی‌زاده خبر داد و اظهار کرد: این دیدار به همت معاونت حفظ آثار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و با هدف تجلیل از مقام شامخ شهدا و ابراز همدردی با خانواده این شهیده بزرگوار برگزار شد.

وی افزود: شهیده نازیلا تقی‌زاده، از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در جریان حملات رژیم صهیونیستی به همراه ۱۴ نفر از اعضای یک خانواده به فیض عظیم شهادت نائل آمد که این حادثه، بار دیگر چهره خشن و ضدانسانی دشمنان را آشکار ساخت.

ترابی با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا تصریح کرد: در این دیدار، مسئولان حاضر ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با خانواده معزز این شهیده، بر ضرورت تداوم مسیر نورانی شهدا و پاسداری از آرمان‌های والای آنان تأکید کردند.

رئیس بسیج دانشجویی ادامه داد: خانواده شهیده نازیلا تقی‌زاده نیز در این نشست، با بیان خاطراتی از ویژگی‌های اخلاقی، روحیه ایثار، تعهد اجتماعی و دغدغه‌های فرهنگی این دانشجوی شهید، تصویری روشن از شخصیت ارزشمند ایشان ارائه کردند که نشان‌دهنده تربیت اصیل و باورهای عمیق دینی و انقلابی وی بود.

وی خاطرنشان کرد: بی‌تردید چنین دیدارهایی علاوه‌بر تکریم خانواده‌های معظم شهدا، فرصتی مغتنم برای نسل جوان و دانشجویان است تا با الگوگیری از سبک زندگی و منش شهدا، در مسیر رشد معنوی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی گام بردارند.

ترابی در پایان تأکید کرد: بسیج دانشجویی همواره خود را موظف می‌داند که با برگزاری این‌گونه برنامه‌ها، یاد و خاطره شهدا را زنده نگه داشته و فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه دانشگاهی ترویج دهد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار